HBO Max laat nog even op zich wachten: Dit is de lanceerdatum en prijs

HBO Max wordt in 2022 pas beschikbaar gemaakt in Nederland en krijgt deze prijs.

Jim Pedd, 05-10-2021 13:26

Helaas. Als je gehoopt had dat HBO Max op korte termijn in Nederland beschikbaar zal zijn, hebben we geen goed nieuws voor je. De komst van de streamingdienst laat nog even tot volgend jaar op zich wachten.
We wisten al dat 26 oktober de lanceerdatum van HBO Max in Europa zou zijn. Maar het was ook bekend dat niet alle Europese landen toegang krijgen tot de streamingdienst op die datum. En dat blijkt dus inderdaad te gelden voor Nederland.

In 2022
De streamingdienst wordt in Nederland en nog eens 20 andere landen in 2022 gelanceerd. Op welke dag dat gaat zijn is nog niet bekend, maar de hoop is natuurlijk dat dit ergens begin van het jaar al kan zijn.

Ook is de prijs nog niet helemaal zeker, al kunnen we vermoedelijk redelijk goed afgaan op de kosten in andere landen. In Finland betaal je straks bijvoorbeeld 8,99 euro per maand voor een abonnement op HBO Max.

Daar komt ook een speciale variant beschikbaar, waar je 5,99 euro per maand betaalt, in ruil voor een jaarabonnement. De kans lijkt groot dat zo'n variant ook in Nederland beschikbaar zal zijn.

Lees meer over: HBO max, HBO, Nederland

Populair nieuws