Recensies 'Succession' seizoen 3: Een brute monsterhit

Recensies 'Succession' seizoen 3: Een brute hit

Dit derde seizoen van Succession zou je eigenlijk niet moeten willen missen.

Jim Pedd, 5 oktober 2021 om 14:48

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Eindelijk gaat de serie Succession weer verder. Het derde seizoen van deze heerlijk brute serie over de daden van een wel heel rijke familie wordt harder dan ooit.
De beoogd troonopvolger en in ongenade gevallen Kendall heeft eind seizoen 2 besloten zijn vader voor de spreekwoordelijke bus te gooien. Maar die accepteert het natuurlijk niet en dus begint de echte burgeroorlog rond de heerschappij over het bedrijf Waystar RoyCo pas echt. Maar is het seizoen de moeite waard?

De recensies
Dat proberen we voor je op een rij te zetten met de volgende recensies:

The Playlist: "Succession is grappiger en blaakt meer van zelfvertrouwen dan ooit tevoren."

Entertainment Weekly: "Het idee dat Kendall, Shiv, Roman en Connor gewoon beschadigde kinderen zijn die proberen volwassene te spelen staat nog meer centraal dit seizoen, en terwijl de vier kibbelen en vechten, vinden ze ook gemeenschappelijke grond."

Rolling Stone: "Keer op keer weten Armstrong en zijn partners de boel verfrissend te houden door ons eraan te herinneren dat het gebrek aan een ruggengraat de definiërende karaktertrek van zoveel van de regulars is."

Variety: "Tijdens het grootste deel van dit brute seizoen is de grootste uitdaging die Succession zichzelf wederom stelt, ons inzichten en genot geven van het staren naar dit heart of darkness."

IGN Movies: "Seizoen 3 keert met net zoveel hilariteit, zorgen en briljant spel terug als eerdere seizoen, met het verhaal van een burgeroorlog dat je weet vast te houden in dit verhaal over de daden van belachelijk rijke mensen."
Lees meer over: Succession, recensies, HBO

Populair nieuws