'The Big Bang Theory'-hoofdrolspeelster was doodsbang tijdens de opnames

The Big Bang Theory-actrice bang tijdens opnames

Actrice Mayim Bialik was helemaal niet altijd blij tijdens de opnames van de serie.

Jim Pedd, 5 oktober 2021 11:38

Mayim Bialik speelde jarenlang de rol van Amy Farrah Fowler in de sitcom The Big Bang Theory. Hoewel het een hele heerlijke lichte serie is, had Bialik er lange tijd veel moeite mee om de rol te spelen.
Oorspronkelijk had The Big Bang Theory slechts vijf hoofdpersonen: Sheldon, Leonard, Penny, Howard en Raj. De cast breidde in seizoen 4 uit met de toevoeging van Amy en Bernadette. Sindsdien werd Bialik een cruciaal onderdeel van de serie, en ontwikkelde zelfs een romance met Sheldon, met wie ze in de finale de Nobelprijs won.

Last van angstaanvallen
Bialik sprak tijdens de webserie Mayim Bialik's Breakdown over haar werk aan de serie. Ze blijkt het altijd eng te vinden om te acteren en soms ook heel bang te worden van improvisatie:

"Mijn angsten rond het spel zijn echt heel, heel groot als het op acteren aankomt. Het is een hoog niveau van angst en als ik bijvoorbeeld improviseer, zonder handvatten, dan bevries ik. Ik bevries letterlijk, krijg een knoop in mijn keel die vast zit en er komen dan tranen op, alsof ik wil huilen."

Dat soort momenten had ze ook tijdens de opnames van The Big Bang Theory. "Dan wilden ze een bepaalde zin horen en dacht ik: 'Okay, dat ga ik regelen. De volgende take doe ik dat'. En dan deed ik dat, maar voelde het niet goed. En soms lachte het publiek niet, en weet je dat het niet grappig is."

"Gewoonlijk kan ik vier of vijf takes doen, voordat mijn keel dat ding begint te doen."

The Big Bang Theory staat op Netflix.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: The Big Bang Theory, CBS, Mayim Bialik

Informatie over de serie: The Big Bang Theory

Populair nieuws