search
'Legends of Tomorrow' brengt wel heel oude bekende ster terug
Series / Nieuws

'Legends of Tomorrow' brengt wel heel oude bekende ster terug

De serie Legends of Tomorrow viert dit zevende seizoen zijn honderdste aflevering en doet dat in stijl!

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het aankomende zevende seizoen van de serie Legends of Tomorrow is een bijzondere. De serie bereikt namelijk de mijlpaal van 100 afleveringen. En dat wordt gevierd!

In de honderdste aflevering keert Captain Cold, gespeeld door Wentworth Miller namelijk terug. En krijgen we meer interessante dingen te zien. Zo horen we van showrunner Phil Klemmer dat de nieuwe aflevering achter de schermen moet duiken.

Honderdste aflevering
Duidelijk is dat de makers willen vieren dat de serie deze toffe mijlpaal bereikt.

"Stel je het perspectief van Sara voor, de laatst overgeblevene", aldus showrunner Klemmer over de speciale aflevering. "Je kunt je voorstellen dat zij altijd beschermend is geweest als kapitein, maar dat echt letterlijk elke Legend die er is, haar dierbaarder is dan iedereen die ze eerder zag. Goed, dat brengt ons tot deze honderdste aflevering, waarin we alle Legends bezoeken die we al zagen."

En dus hebben de makers onder meer Wentworth Miller weten te strikken voor een terugkeer als zijn personage dat hij in het eerste seizoen nog speelde. Dat belooft dus wat voor de nieuwe afleveringen!

De serie Legends of Tomorrow is op Netflix te streamen.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen