Netflix trekt de stekker uit nog een serie

Netflix trekt de stekker uit nog een serie

Dash and Lily gaat niet meer verder op Netflix, ondanks een veelbelovend eerste seizoen.

Jim Pedd, 8 oktober 2021 om 07:15

Nog een Netflix Original sneuvelt. Dash & Lily, dat vorig jaar tijdens de feestdagen op Netflix van start ging, keert niet terug voor een tweede seizoen.
Dat namen we al aan gezien het gebrek aan nieuws rond Dash & Lily. Maar nu meldt Deadline dat Netflix de beslissing ook officieel gemaakt heeft en gaat de boel daarmee echt niet door. Geen Dash & Lily meer dus op Netflix.

Einde verhaal
Afgelopen zomer zorgde producent Shawn Levy al voor enige twijfel ten aanzien van een terugkeer van de serie voor een tweede seizoen.

Levy vertelde al eens dat "we ons werk zo goed kunnen doen als maar mogelijk is, maar we hebben geen controle over de kijkcijfers of de box office. En een van onze series, Dash & Lily, die we graag verder hadden willen maken bij 21 Laps, was een serie gemaakt zoals we gewild hadden. We maakten de serie die we wilden maken. Maar niet genoeg mensen keken en dat is een wrede manier van meten in dit tijdperk van streaming."

Uiteindelijk werkt het wel zo, en dus komt er geen nieuw seizoen van de serie Dash & Lily. Daarmee staat Dash & Lily in zijn geheel op Netflix.


Bron: ComicBook

Lees meer over: Dash and Lily, netflix, seizoen 2

Populair nieuws