'Legends of Tomorrow' komt met dit verhaal in seizoen 7

'Legends of Tomorrow' komt met dit verhaal

Legends of Tomorrow onthult z'n verhaal van de eerste aflevering in seizoen 7.

Jim Pedd, 25 september 2021 om 09:22

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

The CW heeft de synopsis vrijgegeven voor aflevering Bullet Blondes van het zevende seizoen van de serie DC's Legends of Tomorrow.
De Legends zijn nu gestrand geraakt in het Texas van 1925. Ze hebben geen enkele manier om terug te komen in het heden of in de tijdlijn. Dat komt doordat de Waverider verwoest is. En dus moeten ze proberen een oplossing te vinden, waarbij ze het op lijken te gaan nemen tegen J. Edgar Hoover.

Het zevende seizoen
Het zesde seizoen eindigde nog vrij spectaculair. Niet alleen met de verwoesting van de Waverider (ogenschijnlijk door een andere Waverider), maar ook met de exit van Legend Heat Wave en teamlid John Constantine.

Gelukkig keert Matt Ryan nog terug voor meer. En hebben we een synopsis:

Nadat ze aliens verslagen hebben en de Aarde wisten te redden, zijn de Legends gestrand in Odessa, Texas, in 1925, met een verwoeste Waverider. Ze wil de boel helpen, maar Astra gebruikte daarvoor haar krachten en trok onbedoeld de aandacht van de nieuwe directeur van de FBI, J. Edgar Hoover, en een verrassing die niemand verwacht had. Om te ontsnappen gaan Sara en Ava op een misdaadtrip, terwijl ze achtervolgd worden door Hoover. Zari ontdekt intussen dat het moeilijk is om Constantine te vergeten en dus raadt Behrad het enige aan dat hij weet dat kan helpen.

Je kan Legends of Tomorrow streamen op Netflix.
Bron: ComicBook

Lees meer over: Legends of Tomorrow, The CW, Arrowverse

Informatie over de serie: Legends of Tomorrow

Populair nieuws