Soji is compleet anders in 'Star Trek: Picard'

Soji is compleet anders in 'Star Trek: Picard'

Seizoen 2 brengt ons een behoorlijk andere Soji in Star Trek: Picard.

Jim Pedd, 8 oktober 2021 om 06:00

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Actrice Isa Briones vertelt dat haar personage Soji heel anders gaat zijn in het aankomende tweede seizoen van de serie Star Trek: Picard.
De identiteit en geschiedenis van Soji stonden als een overkoepelend mysterie van het eerste seizoen van Star Trek: Picard centraal. Toen het seizoen afgerond werd, kwamen we erachter dat zij samen met haar overleden zus Dahj een robot in een organisch lichaam was, gecreëerd als een dochter van Data.

Andere Soji
Het eerste seizoen eindigde ermee dat Soji zich bij de crew van Picard voegde op de La Sirena. Het tweede seizoen van de serie begint in februari 2022 en heeft een heel andere Soji, vertelt Briones nu.

"We gaan een heel ander deel van haar evolutie zien, nu ze meer zichzelf wordt," begon de actrice. "Ze kan eindelijk zijn wie ze is, en wordt geaccepteerd door het universum, het sterrenstelsel of hoe je dat ook wil noemen."

En dus krijgen we Soji op een ander niveau te zien. "Het is heel opwindend, want we hebben in deze serie alleen maar buitengewone en badass vrouwen. En als de jongste hoop ik echt dat mijn evolutie iets is voor jonge vrouwen om zich te realiseren dat zij een stem heeft, voor zichzelf op kan komen en misschien zelfs een symbool kan zijn voor anderen."

Star Trek: Picard heeft tot nu toe één seizoen, dat je op Prime Video kan streamen.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Star Trek, Star Trek Picard, Soji, Paramount Plus

Populair nieuws