En weer sneuvelt er een Netflix-serie na 1 seizoen

En weer sneuvelt er een Netflix-serie na 1 seizoen

Het doek valt vandaag voor Netflix-serie Dash & Lily, die dus niet imponeerde.

Jim Pedd, 12 augustus 2021 om 06:35

Het heeft er alle schijn van dat Netflix weer een serie geannuleerd heeft, die pas net begonnen was. Dash & Lily, de romantische komedieserie die zich tijdens de feestdagen afspeelt, lijkt geen nieuw seizoen te krijgen.
De serie werd in november 2020 gelanceerd op Netflix en werd nooit de hit die men in handen had hopen te hebben. Sindsdien was er nooit iets te horen over een vernieuwing of over het cancellen van de serie. Maar een van de uitvoerend producenten geeft ons in elk geval de indruk dat het gedaan is.

Geen nieuw seizoen
Shawn Levy is betrokken als uitvoerend producent van de serie. Hij vertelde dat de serie geen nieuw seizoen lijkt te krijgen. Als je tussen de regels leest ten minste.

"Je kan iets heel goeds maken, je werk echt goed gedaan hebben, maar je hebt alsnog geen controle over de kijkcijfers of de box office en uitkomst," begon Levy.

"Een van die series is Dash & Lily, dat een stel Daytime Emmy's gewonnen heeft. En wij bij 21 Laps hebben het gevoel dat we de serie gemaakt hebben die we beloofd hadden. We maakten de serie die wij wilden. Maar niet genoeg mensen keken ernaar en het is een beetje een wrede statistiek in het tijdperk van streamingoorlogen. Als je geen kijkers trekt, mag je niet meer maken en dat is hier gebeurd."

Een expliciete bevestiging is het niet, maar laten we hem toch maar zo nemen.

Bron: Comic Book

Lees meer over: Netflix, Dash and Lily, Cancel

Populair nieuws