'Riverdale'-trailer belooft iets heel speciaals voor seizoen 6

'Riverdale'-trailer belooft iets heel speciaals

Het zesde seizoen van Riverdale brengt magie naar het kleine stadje.

Jim Pedd, 8 oktober 2021 om 07:53

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Woensdag kwam het vijfde seizoen van Riverdale tot een einde. De serie nam een wending die fans van de The CW-show misschien niet direct verwacht hadden.
Gelukkig hoeft er niet eens zo heel lang gewacht te worden op het komende zesde seizoen. Dat staat echt om de hoek en vandaag is er al een teaser voor de vijf afleveringen tellende opening. Die heet Rivervale en is naast het Armageddon-crossover event van The Flash te zien.

Grote opening
Het wordt een vrij grootse opening die ge├źnt is op het horrorgenre. Dat blijkt wel uit de promo, die vol spooky momenten zit en onverwachte verhaallijnen.

Showrunner Roberto Aguirre-Sacasa vertelde al tegenover TVLine dat het echt horror wordt. "De boel wordt wat duisterder, een beetje vreemder en meer verdraaid in Rivervale."

Aan het einde van de finale van seizoen 5 zagen we dat Cheryl Blossom een vloek plaatsten op degenen die haar onrecht aangedaan hadden. Die vloek lijkt de stad in haar greep te hebben. Zo missen in de trailer Betty Cooper en Archie Andrews. En lijkt het erop dat we nog heel wat bizarre onthullingen te zien gaan krijgen.


De serie Riverdale is volledig te streamen op Netflix.
Bron: ComicBook

Lees meer over: Riverdale, The CW, Archie

Populair nieuws