search
'Riverdale' seizoen 6 wordt mogelijk heel gewelddadig
Series / Nieuws

'Riverdale' seizoen 6 wordt mogelijk heel gewelddadig

De ultieme strijd tussen goed en kwaad komt naar Riverdale in het zesde seizoen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het vijfde seizoen van Riverdale wordt op dit moment uitgezonden door televisiezender The CW. Elke week weer zien we opvallende verhaallijnen, en dat wordt alleen maar meer.

In de loop van november debuteert het zesde seizoen van de serie op The CW. En het lijkt erop dat we niet gigantisch lang hoeven te wachten op onthullingen, want de opnames gaan van start.

Ultieme strijd
Showrunner Roberto Aguirre-Sacasa plaatste op sociale media een bericht waaruit blijkt dat de opnames van het zesde seizoen in volle gang zijn. En dat belooft wat.

"Er verzamelen zich nu krachten voor de ultieme strijd tussen Goed en Kwaad. De camera's draaien nu voor het zesde seizoen van Riverdale. Maar wie staat aan welke kant? En wie leeft en wie sterft? Alles heeft een aanleiding hiervoor," schrijft hij, gevolgd door een hele rits emoji.

Het is maar de vraag wat het verhaal van het zesde seizoen van de hitserie van The CW brengt. De foto en de bijbehorende tekst wijzen erop dat we iets behoorlijk dramatisch kunnen verwachten. Ook heeft de serie een flinke sprong in de tijd gemaakt, waarmee het ernaar uitziet dat we wat bijzondere ontwikkelingen gaan zien.

Bekijk op instagram




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen