Goed nieuws voor de 'Peaky Blinders'-fans!

Goed nieuws voor 'Peaky Blinders'-fans!

Het zesde seizoen is klaar en de bedenker gaat al aan de slag met de film.

Bram de Groot, 8 oktober 2021 om 08:32

Het is nog onbekend wanneer het zesde en laatste seizoen van Peaky Blinders op de BBC en Netflix verschijnt, maar er is nu wel goed nieuws voor de fans. En dan niet alleen over het afrondende seizoen.
Tijdens het BFI London Film Festival zei bedenker Steven Knight dat er goed nieuws is rond de reeks. Het zesde seizoen is namelijk al helemaal opgenomen en de experts in de montagekamer hebben ook al grotendeels hun werk gedaan.

Daarna: de Peaky Blinders-film!
"En daarna ga ik de film schrijven die zal worden opgenomen in Birmingham," zei Knight in het panel. "En dat zal waarschijnlijk het einde zijn voor Peaky Blinders zoals we de serie kennen."

Maar daar blijft het waarschijnlijk niet bij. Als het aan Knight ligt dan ontpopt de reeks zich tot een heus "Peaky Blinders Universe" waarin ook andere series verschijnen, die volgens Knight niet per se gezien hoeven te worden als een 'spin-off'.


In de misdaadserie Peaky Blinders zien we het Birmingham uit 1919. Een beruchte bende wordt er geleid door Tommy Shelby, gespeeld door Cillian Murphy, een misdaadbaas die de maatschappelijke ladder wil beklimmen.Lees meer over: Peaky Blinders, BBC, Netflix, HBO Max, Cillian Murphy

Informatie over de serie: Peaky Blinders

Populair nieuws