'Entourage'-reboot is onvermijdelijk

Dat vindt de bedenker van de serie Entourage. Goed nieuws dus voor de fan?

Jim Pedd, 8 oktober 2021 10:56

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Doug Ellin, de bedenker van Entourage, een hitserie van HBO, stelt dat op een dag er sowieso een reboot van zijn serie komt.
Ellin was aanwezig bij de How U Livin J. Piven-podcast van Entourage-ster Jeremy Piven, en had het met hem over de toekomst van de serie. Hij blijkt regelmatig gebeld te worden door zowel acteurs als nieuwsorganisaties over het moment dat de serie terugkeert.

Niets te vertellen?
"Gisteren belde de New York Post mij en zei ik: 'ik heb er niets over te zeggen' en toen hingen ze op. Dat is alles waar ze het over wilden hebben. Ik bedoel, ik heb een geweldige podcast, maak live-shows, en zij zeiden alleen maar: okay, we bellen je later wel."

Maar wat hem betreft gaat er een revival komen. "Of het nou over drie maanden over over drie jaar is. De grootste sterren van de wereld bellen mij nog altijd, dat ze Entourage in hun wereld willen maken. In de muziekindustrie, de sportwereld en zij zeggen allemaal: 'Wij willen Entourage!'"

Voorlopig is er echter nog geen nieuws te melden. Centraal in Entourage stond Adrian Grenier als Vinnie, een Hollywood-ster die net zijn doorbraak maakte. De serie was enorm populair en te zien op HBO.
Bron: CS

Lees meer over: Entourage, HBO, Reboot

Informatie over de serie: Entourage

Populair nieuws