search
'She-Hulk' sluit veel aan op films en strips uit Marvel-geschiedenis
Series / Nieuws

'She-Hulk' sluit veel aan op films en strips uit Marvel-geschiedenis

Een zeer getalenteerde schrijver zorgt dat dit alles in goede orde verloopt.

De opnames van de nieuwe Marvel Studios-serie She-Hulk werden eerder dit jaar afgerond, en fans kunnen niet wachten om te zien hoe Jennifer Walters/She-Hulk het in live-action modus doet.

Het is geen geheim dat de serie een meer komische en brede toon zal hebben die aansluit op de Marvel Comics-reeks. En exact om die reden is Zeb Wells, een bekende stripschrijver uit de Marvel-stal, ingehuurd. Wells werkte als schrijver aan Marvel-reeksen als Hellions en The Amazing Spider-Man.

Tv-series zijn niet helemaal nieuw voor Wells; eerder werkte hij al aan Robot Chicken en SuperMansion, waarvan hij een van de bedenkers is. Het nieuws dat Wells meewerkt aan She-Hulk werd bevestigd door Marvel-redacteur Nick Lowe, die in The Amazing Spider-Man #75 aangaf dat zowel Wells als Cody Ziglar (ook een Marvel-schrijver) mee hebben gewerkt aan She-Hulk.

Abomination is back!
In She-Hulk zien we Tatiana Maslany (Orphan Black) als Jennifer Walters, een advocaat uit New York City wier leven verandert door een ongeluk. Na dit ongeluk krijgt ze een bloedtransfusie van haar neef Bruce Banner. Dit zorgt ervoor dat ook Jennifer Hulk-krachten krijgt, wat effect heeft op zowel haar baan als advocaat en haar nieuwe rol als superheld.

Mark Ruffalo keert terug als Banner/The Hulk, maar er zijn ook rollen voor Jameela Jamil (als Titania), Tim Roth (als The Abomination) en Josh Segarra en Renee Elise Goldsberry in nog onbekende rollen.

She-Hulk zal ergens in 2022 te streamen zijn via Disney+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen