search
Dit is vereist voor een 'Entourage'-revival
Series / Nieuws

Dit is vereist voor een 'Entourage'-revival

Als Entourage terug wil keren, moet dit in elk geval gebeuren volgens de bedenker.

De bedenker van HBO-serie Entourage weet wel hoe de serie terug kan keren. Doug Ellin is natuurlijk de man die hem terug zal moeten brengen. Maar er is alsnog een ander persoon nodig om de reboot mogelijk te maken.

Volgens Doug Ellin is dat zonder twijfel Mark Wahlberg. Als hij niet meedoet, gaat het niet lukken om de serie terug te brengen denkt hij.

Mark Wahlberg moet bellen
"Adrian Grenier doet mee, en eerlijk gezegd heb ik groot nieuws, want ze doen allemaal mee. Dus ja, ik zou het zonder de vijf natuurlijk niet doen. En Mark Wahlberg moet gewoon even HBO bellen om het te regelen en dan zal alles goed gaan," aldus de bedenker en showrunner van de serie.

Entourage was tussen juli 2004 en september 2011 te zien op HBO. De serie kreeg in totaal acht seizoenen en kreeg later ook nog eens een film. Die werd in 2015 uitgebracht.

Centraal staat het wel en wee van Vincent Chase, een jonge A-List beroemdheid die met zijn jeugdvrienden uit Queens, New York City, probeert zijn carrière uit te bouwen. Fans hopen al langer dat er nog een nieuw seizoen uit zou kunnen worden gebracht.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen