'Lord of the Rings'-achtige 'The Wheel of Time' krijgt epische poster

'The Wheel of Time' krijgt epische poster

Bereid je maar vast door voor behoorlijk duistere fantasy van Prime Video.

Jim Pedd, 8 oktober 2021 17:12

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Prime Video heeft een gave gloednieuwe poster onthuld voor de aankomende nieuwe serie The Wheel of Time. Daarop zien we de hoofdrolspelers allemaal centraal staan.
Die rollen worden gespeeld door Rosamund Pike, Daniel Henney, Josha Stradowski, Madeleine Madden, Zoe Robins, Marcus Rutherford en Barney Harris. Zij staan onder een omineuze groep wezens, waaronder Trollocs en een Fade - dat zijn allemaal dienaars van de Dark One.

Snel te zien
De serie van Prime Video, The Wheel of Time, is vanaf 19 november te zien. Die dag kan je al de eerste drie afleveringen streamen. Daarna volgt elke week een nieuwe, met de seizoensfinale op 24 december.

The Wheel of Time is een van de meest populaire fantasyseries allertijden, met meer dan 90 miljoen verkochte boeken.

Hij speelt zich af in een epische wereld waarin magie bestaat en alleen bepaalde vrouwen daar gebruik van mogen maken. Het verhaal volgt Moiraine, lid van een ongelofelijk machtige organisatie die enkel uit vrouwen bestaat en de Aes Sedai heet. Zij komt aan in het kleine stadje Two Rivers, vanuit waar ze op een gevaarlijke reis over heel de wereld vertrekt met vijf jonge mannen en vrouwen, van wie er eentje volgens de voorspellingen de Dragon Reborn is: iemand die de wereld kan redden of vernietigen.

Hieronder de poster:


Lees meer over: The Wheel of Time, Amazon, Prime Video, Robert Jordan

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws