'Riverdale' verliest belangrijk castlid na seizoen 5

'Riverdale' verliest belangrijk castlid

Seizoen 6 moet het zonder een van de hoofdrolspelers van Riverdale doen.

Jim Pedd, 8 oktober 2021 17:52

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Een van de bekendste acteurs van Riverdale gaat de serie officieel verlaten. Kort nadat de finale van het vijfde seizoen te zien was, werd bevestigd dat Mark Consuelos vertrekt als Hiram Lodge.
Consuelos speelde de rol van Lodge (de vader van Veronica Lodge en tegenstander van Archie Andrews en het stadje Riverdale) sinds seizoen 2 en was ook te zien in zusterserie Katy Keene.

Afscheid na vier jaar
"Vanavond's aflevering was Mark's zwanenzang voor onze hunky schurk Hiram Lodge in Riverdale na vier gestoorde, glorieuze jaren," aldus showrunner Roberto Aguirre-Sacasa in een statement.

Hij bedankt de acteur voor zijn werk. "Vanaf het moment dat Mark zich bij ons voegde, was hij overal voor in, en honderd procent gecommitteerd in het veranderen van Archie's leven in een hel. En wat zo grappig is, is dat Mark niet anders kon zijn van Hiram. Hij is een classy pro en de vriendelijkste man die op iedereen let. We wensen Mark het beste en hopen Hiram Lodge nog vaker te zien."

Consuelos bedankt Roberto Aguirre-Sacasa "voor deze ongelofelijke kans. Nooit voelde het zo goed om een personage dat zo slecht is te spelen. Enorm bedankt aan de fans van Riverdale, de briljante crew en buitengewone cast, die ik beschouw als dierbare vrienden en familie."

De eerste vijf seizoenen van Riverdale staan op Netflix.
Bron: ComicBook

Lees meer over: Riverdale, The CW, seizoen 6

Populair nieuws