Deze man lijkt bizar veel op Peter Griffin uit 'Family Guy'

Peter Griffin uit Family Guy heeft lookalike

Deze man lijkt echt heel erg veel op Peter Griffin uit de serie Family Guy.

Jim Pedd, 9 oktober 2021 11:36

Dit weekend vindt de New York Comic-Con plaats. Onder de cosplay-foto's die je kan verwachten zit ook materiaal van Robert Franzese.
Hij is een Family Guy-superfan die bekend staat als de 'Real Life Peter Griffin'. Hij komt uit New York City en begon tien jaar geleden met zich te verkleden op conventies. Franzese neemt het uiterst serieus, wan tzijn impressie van de stem en lach van het personage kloppen ook. En nu wordt hij geëerd.

Family Guy-referentie
Met de conventies begon de lange carrière van Franzese als man die zich als Peter Griffin verkleedde. En nu is er op een Family Guy-dvd een referentie naar hem te vinden.

De clip komt niet uit een aflevering, maar was te zien op een Dvd die uitgebracht werd in 2019 voor het zeventiende seizoen. Daarin vertellen meerdere castleden over de man en horen we duidelijk dat iedereen dol op hem is.

De makers vertellen in de video hoe het is om een aflevering te maken en vertellen over easter eggs. Dat niet alleen, want Peter Griffin zegt: "Als ik niet echt ben, waarom is er dan een dikke nerd die elk jaar doet alsof hij mij is op de Comic-Con?" Waarop maker Seth MacFarlane zegt: "Noem hem alsjeblieft niet. Dan voelt hij zich alleen maar aangemoedigd."

Hieronder de video:

Bron: ComicBook

Lees meer over: Family Guy, Fox, Seth MacFarlane, Peter Griffin

Informatie over de serie: Family Guy

Populair nieuws