Stewie's seksualiteit in 'Family Guy' onthuld

Is Stewie nou homoseksueel of niet?

Jim Pedd, 21-03-2018 12:21

Een nieuwe aflevering van Family Guy heeft eindelijk ontkracht wat velen lange tijd gedacht hadden. Verwacht werd dat Stewie Griffin stiekem homoseksueel zou zijn in de serie van showrunner en bedenker Seth MacFarlane. Maar in de aflevering Send in Stewie Please bleek dat niet het geval te zijn.
Dat werd onthuld in een aflevering waarin slechts twee personages een rol speelden: Stewie en therapeut Dr. Cornelius Pritchfield, wiens stem werd ingesproken door de immer machtige aanwezigheid van Sir Ian McKellen. Tegenover TVLine legde schrijver Gary Janetti nu uit waarom Stewie zichzelf niet als homoseksueel ziet, maar eerder als een fluïde personage als het aankomt op zijn seksualiteit.

"Stewie's bewustzijn van zijn seksualiteit is een onzeker ding en dat moet het ook blijven. Zijn onzekerheid geeft hem een kwetsbaarheid en dat is iets dat we moeten bewaren in de serie. Of hij nou homo is of niet, dat is een vraag die niet beantwoord zal worden, aangezien hij pas één jaar oud is. Maar als je tussen de regels leest, is het een makkelijke vraag om te beantwoorden. Hij weet niet eens of het woord heteroseksueel wel echt bestaat!"

Bron: TVLine

Lees meer over: Family Guy, Fox, Seth MacFarlane

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Explosieve trailer actiehit 'Sleepers' seizoen 2

Explosieve trailer actiehit 'Sleepers' seizoen 2

Populair nieuws

Spannende Netflix-thriller blijft een aanrader

Spannende Netflix-thriller blijft een aanrader