search
Wordt tweede seizoen 'Tiger King' uitgesteld?
Series / Nieuws

Wordt tweede seizoen 'Tiger King' uitgesteld?

Het zou zomaar kunnen dat Netflix de lancering van het tweede seizoen (even) moet uitstellen...

Het eerste seizoen van de serie Tiger King deed het meteen uitstekend op streamingdienst Netflix. Veel mensen waren dan ook tevreden dat er een tweede seizoen werd aangekondigd. De lancering van dat tweede seizoen komt nu echter in het gedrang.

Het lijkt er naar uit te zien dat elk bedrijf dat zich bezig houdt met iets Tiger King gerelateerd vroeg of laat wel te maken krijgt met een rechtszaak. De BBC werd bijvoorbeeld eerder door Joe Exotic voor de rechter gedaagd omdat ze zonder zijn toestemming het liedje Here Kitty Kitty zou hebben gebruikt.

Bovenstaande vormt op zich geen probleem voor de lancering van het tweede seizoen van de reeks, maar er is meer.

Carole Baskin
Ondertussen bereikte ons het nieuws dat niemand minder dan Carole Baskin heeft laten optekenen dat ze niet wil dat er in het tweede seizoen van de reeks beelden van haar worden vertoond. Dat bleek nochtans wel de bedoeling te zijn.

Baskin is van mening dat ze in het eerste seizoen van de reeks zeer negatief werd afgeschilderd. Ze geeft dan ook te kennen dat dit een grote impact heeft gehad op haar leven. Een vervolg ziet ze omwille van die reden niet zitten.

Of bovenstaande ervoor zal zorgen dat de lancering van het tweede seizoen zal worden uitgesteld is nog niet bekend. Er zal wellicht wel rekening mee worden gehouden door Netflix. In principe zou het tweede seizoen te zien moeten zijn bij de streamingdienst vanaf 17 november 2021.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen