search
'All Rise' krijgt dan toch nog een derde seizoen
Series / Nieuws

'All Rise' krijgt dan toch nog een derde seizoen

De serie werd nu toch verlengd met een derde seizoen nadat het even toch best spannend werd...

Fans van de serie All Rise opgelet! De reeks krijgt met zekerheid nog een derde seizoen. Daarmee komt een einde aan het bange afwachten dat de fans van de reeks de voorbije tijd toch hebben moeten doen.

OWN: The Oprah Winfrey Network heeft aangekondigd dat ze een overeenkomst heeft gesloten met Warner Bros TV voor het terugbrengen van het geproduceerde juridische drama All Rise. Het leek er heel even slecht uit te zien voor de reeks. Dit niet in het minst omdat CBS in mei van dit jaar bekend maakte dat er geen vervolg meer zou verschijnen. Dat vervolg komt er nu dus toch.

Cast blijft behouden
Wanneer een serie toch nog door een nieuwe partij wordt opgepikt is het altijd een beetje afwachten of de cast er nog (grotendeels) hetzelfde uit zal zien of niet. Dat blijkt wel degelijk het geval te zijn. Enkele grote namen die deel uitmaken van de cast waaronder bijvoorbeeld Missick, Wilson Bethel, Jessica Camacho, J. Alex Brinson en Ruthie Ann Miles keren allemaal terug.

De contracten van de acteurs die deel uitmaakten van de cast verliepen in juni en werden uiteraard door CBS niet verlengd. Zij hebben inmiddels dan ook een nieuwe overeenkomst moeten ondertekenen.

Wie we niet terug zullen zien in het derde seizoen van All Rise is natuurlijk Marg Helgenberger. Zij werd in juli nog gecast voor de nieuwe NBC reeks Getaway. Ook Matt Long (bekend van onder meer Manifest) keert niet terug. Wel werd bekend gemaakt dat de deur voor Helgenberger nog steeds openstaat voor een mogelijke terugkeer.

Het derde seizoen van All Rise moet ergens in de loop van het jaar 2022 verschijnen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen