'The Expanse' seizoen 6 onthult z'n premièredatum

'The Expanse' seizoen 6 onthult z'n premièredatum

De trailer en releasedatum van het laatste seizoen van The Expanse zijn vrijgegeven.

Jim Pedd, 9 oktober 2021 om 16:20

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Vandaag kondigde Amazon Prime Video aan dat het langverwachte zesde en laatste seizoen van The Expanse vrijdag 10 december in première zal gaan. De aankondiging werd gedaan door de cast en executive producers tijdens het panel van de serie op New York Comic Con's Metaverse, die nu beschikbaar is om te streamen op de website van NYCC.
De eerste aflevering van seizoen zes zal op 10 december in première gaan, met daarna elke vrijdag nieuwe afleveringen, met als hoogtepunt een legendarische slotaflevering op 14 januari 2022. Het seizoen van zes afleveringen zal wereldwijd exclusief beschikbaar zijn op Prime Video, en wordt geproduceerd door Alcon Television Group.

Laatste seizoen
Het zesde en laatste seizoen van The Expanse begint met het zonnestelsel in oorlog, als Marco Inaros en zijn Free Navy doorgaan met het lanceren van verwoestende asteroïde aanvallen op Aarde en Mars. Terwijl de spanningen van oorlog en verlies de bemanning van de Rocinante uit elkaar dreigen te trekken, doet Chrisjen Avasarala een gewaagde zet en stuurt voormalig marinier Bobbie Draper op een geheime missie die het tij van het conflict zou kunnen keren.

Ondertussen, in de Belt, zijn Drummer en wat er over is van haar familie op de vlucht na het verraden van Marco. En op een verre planeet voorbij de Ringen, begint een nieuwe macht te rijzen.

De sterren van de serie zijn Steven Strait, Dominique Tipper, Wes Chatham, Shohreh Aghdashloo, Cara Gee, Frankie Adams, Keon Alexander, Nadine Nicole, en Jasai Chase Owens.Alle seizoenen van The Expanse zijn te zien op Prime Video.
Bron: ComicBook

Lees meer over: The Expanse, Prime Video, Amazon

Informatie over de serie: The Expanse

Populair nieuws