Topdrukte op Prime Video met veel nieuwe series

Topdrukte op Prime Video met veel nieuwe series

Deze week had Prime Video toch behoorlijk wat nieuwe series in z'n aanbod.

Door onze nieuwsredactie, 10 oktober 2021 16:57

Elke zondag zetten we de nieuwe series van Prime Video voor je op een rij. Deze week waren dat er maar liefst vier, aangevuld met drie series die een nieuwe aflevering kregen. We duiken er meteen in.
The Walking Dead: World Beyond (S02E02): Terwijl sommige leden van de groep een plan uitvoeren om hun sporen uit te wissen, proberen anderen te wennen aan hun nieuwe omgeving.

Star Trek: Lower Decks (S02E09): Boimler zoekt een brugbuddy als de crew van de USS Cerritos tijd over heeft op een lange warpreis.

Pan y Circo (S02E01): De eerste in een reeks gesprekken met acteur en filmmaker Diego Luna. Geen onderwerp is onbespreekbaar, zolang je maar de juiste ingrediënten op tafel hebt, van geweld tegen bepaalde genders, milieuschade tot abortus en racisme.

Lethal Weapon (3 seizoenen): De serie, gebaseerd op de film LETHAL WEAPON, gaat over het politieduo Riggs en Murtaugh en hun gevecht tegen de misdaad in Los Angeles. Riggs zoekt graag gevaarlijke situaties op, terwijl Murtaugh liever volgens de regels leeft. Vanaf het moment dat zij elkaar ontmoeten, is deze partnerschap duidelijk gedoemd te mislukken. Maar misschien werkt het toch. Als Riggs hen niet meteen de dood in jaagt.

Paw Patrol (3 seizoenen): Paw Patrol, gaat over zes heldhaftige pups: Chase, Marshall, Rocky, Rubble, Zuma en Skye - die worden geleid door de 10-jarige Ryder.

Person of Interest (5 seizoenen): In de eerste aflevering van de serie verschijnt het sociale zekerheidsnummer van een jonge procureur. Nu moeten Reese en Finch achterhalen of hun ‘person of interest’ het slachtoffer of de dader is.

The Originals (5 seizoenen): Van de producent van The Vampire Diaries, richt deze nieuwe serie zich op de Original vampierenfamilie, nu de gevaarlijke vampier/weerwolf hybrid Klaus (Joseph Morgan), terugkeert naar New Orleans. Klaus ziet dat zijn duivelse voormalige protégé, Marcel (Charles Michael Davis), een charismatische vampier, de boel onder controle heeft.

Lees meer over: Prime Video, Amazon, weekoverzicht

Populair nieuws