'Star Trek: Discovery' verandert een klassiek design

Star Trek: Discovery verandert een klassiek design

We hebben ook meteen een beeld van het nieuwe design in Star Trek: Discovery

Jim Pedd, 10 oktober 2021 om 18:20

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Tijdens het panel van de serie Star Trek: Discovery tijdens de New York Comic-Con, werd ook meteen een nieuwe trailer voor het aankomende vierde seizoen van de serie vrijgegeven. En daarin zien we iets heel interessants.
Star Trek: Discovery seizoen 4 laat zien hoe Captain Michael Burnham een anomalie moet oplossen die het hele universum bedreigt. Gek is het niet dat verschillende aliens zich bij die strijd voegen. Eentje daarvan zal vooral bekend zijn voor fans van Star Trek: The Next Generation en Star Trek: Deep Space Nine, want het gaat om een Ferengi die ook nog eens een Starfleet-officier is!

Nieuw ontwerp
In Star Trek: Deep Space Nine is Nog de eerste Ferengi die zich bij Starfleet voegt, maar hij is niet de laatste.

De mensen achter fanblog TrekCore weten te onthullen dat de nieuwe designs van Ferengi's lijken op concept art die in 1987 voor The Next Generation door Andy Probert gemaakt is. Het gaat dus om oorspronkelijke ontwerpen.

Overigens zie je in de teaser ook een alien voorbij komen: een vrouw die de president van de Federation blijkt te zijn. En zij heeft een behoorlijk gemengde achtergrond als mix van een Cardassian, Bajoran en mens. Hieronder het nieuwe design van de Ferengi:Star Trek: Discovery staat op Netflix.
Lees meer over: Star Trek Discovery, Star Trek, Paramount Plus, ferengi

Populair nieuws