Als 'The Punisher' kei en keihard is, wil Jon Bernthal wel terugkeren

Als The Punisher keihard is, wil deze acteur terug

Marvel Studios zou iets kunnen doen met The Punisher, maar met of zonder Jon Bernthal?

Jim Pedd, 10 oktober 2021 om 19:49

Daredevil en The Punisher-acteur Jon Bernthal vertelde over de mogelijkheid dat hij nogmaals in de huid van Frank Castle kruipt, maar ditmaal voor het Marvel Cinematic Universe.
Marvel Television bestaat niet meer en is nu opgeheven. Daardoor is niet helemaal duidelijk wat de status van series als Agents of SHIELD en Daredevil is. Zo zou er sprake zijn van 'zachte' reboots, die de acteurs terug brengen als nieuwe Varianten van henzelf. Maar de vraag is of Marvel dat wel wil doen.

The Punisher terugbrengen
Forbes sprak met de acteur uit The Punisher, die blijkbaar graag terug wil keren. Maar op een belangrijke voorwaarde.

"Als het kan in de toekomst, dan wel. Het is een personage dat ik voor mijn gevoel een beetje in mijn botten en in mijn hart heb. Ik ben echt dankbaar dat ik de kans heb gekregen en wat in de toekomst ligt gaat niet over de vraag of zij dat willen doen."

Hij stelt zich wel wat vragen voordat hij tekent. "Wordt het duister genoeg? Wordt het hard genoeg? En geven we de fans, de mensen voor wie dit personage zoveel betekent genoeg? Krijgen zij wel wat ze verdienen? Als het antwoord ja is, man oh man, dan zou ik het echt geweldig vinden."

Je kunt The Punisher in z'n geheel op Netflix streamen.
Bron: CBM

Lees meer over: Marvel Studios, MCU, The Punisher, Jon Bernthal

Populair nieuws