Wow! Indrukwekkende setfoto's van 'The Last of Us'

Wow! Indrukwekkende setfoto's van 'The Last of Us'

De serie The Last of Us ziet er echt indrukwekkend uit en komt volgend jaar naar HBO.

Jim Pedd, 11 oktober 2021 om 09:47

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De opnames van het derde seizoen van The Mandalorian schijnen in volle gang te zijn. De hitserie van Disney+ moet het nog heel even zonder hoofdrolspeler Pedro Pascal doen, want die zit in de gigantische opnames van HBO-serie The Last of Us.
De opnames van die serie moeten tot volgende zomer duren, en kosten naar verluidt meer dan 10 miljoen dollar per aflevering. Een recente en nieuwe set foto's laat zien hoe grootschalig en omvangrijk het post-apocalyptische verhaal moet worden.

Nieuwe setfoto's
Reddit-gebruiker Sith_Reaper28 plaatste een rits foto's op de site, die de overblijfselen van een stad tonen, die nu vooral stof verzamelen.

Het zijn behoorlijk bijzondere beelden, die laten zien dat HBO echt vol inzet op de peperdure live-action verfilming van de bekende game van Naughty Dog.

We kregen pas één echte foto van de serie, die je bovenaan dit bericht kan zien staan. Meer materiaal laat vermoedelijk voorlopig nog wel even op zich wachten. De première van The Last of Us staat gepland voor de zomer van 2023.

Check de foto's hier op Reddit.

Lees meer over: HBO, the Last of Us, Bella Ramsey, Pedro Pascal

Populair nieuws