Nederland keek deze 3 series massaal op Netflix

Het was weer een mooie week voor de serie Squid Game van Netflix.

Jim Pedd, 11-10-2021 09:54

Elke zondag zetten we de meest bekeken series op Netflix voor je op een rij. Deze week is er weer dezelfde nummer een als vorige week (niet heel verrassend)l, maar is de top drie verder wel wat veranderd.
Bovenaan het lijstje staat ook nu weer de serie Squid Game, wat gezien de aandacht voor de serie wereldwijd niet heel vreemd is. Daarna komt de miniserie Maid op de proppen, gevolgd door het derde seizoen van Sex Education.

De top drie
Hieronder zetten we de top drie op een rij:

1. Squid Game: In deze bizarre en gemene serie moeten mensen die helemaal aan de grond zitten het tegen elkaar opnemen in een dodelijk spel om miljoenen euro's. Daarvoor spelen ze kinderspelletjes, maar verliezers gaan dood.

2. Maid: Deze serie draait om een jonge moeder die na een gewelddadige relatie een baan als schoonmaakster vindt. Ze vecht om haar kind te verzorgen en hem een betere toekomst te bieden.

3. Sex Education (seizoen 3): De flirts van Moordale komen weer samen in het derde seizoen van de serie. Otis laat een snor staan en heeft een geheim. Jean is eerlijk en er is ineens een nieuw schoolhoofd.
Lees meer over: Netflix, Top 3, Massaal, Squid Game, Maid, Sex Education

Populair nieuws

Populair nieuws

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix