search
Eerste foto's 'Joe Exotic'-serie met Tiger King-target Carole Baskin
Series / Foto's

Eerste foto's 'Joe Exotic'-serie met Tiger King-target Carole Baskin

De streamingdienst Peacock komt met een live action-serie over Joe Exotic en Carole Baskin.

Recent werd duidelijk dat op Netflix in november het tweede seizoen verschijnt van Tiger King, de absurde docuserie over dierentuineigenaar Joe Exotic en zijn collega's. De vreemde vogel zit op dit moment in de bak, onder meer voor het voorbereiden van een moordaanslag op zijn aartsvijand Carole Baskin.

De streamingdienst Peacock werkt op dit moment aan een live action-serie over de gebeurtenissen en in die show zien we actrice Kate McKinnon en acteur Kyle MacLachlan als respectievelijk Carole en Howard Baskin van Big Cat Rescue.

Eerste foto's van Kate McKinnon als Carole Baskin
Nu zijn er via Daily Mail de eerste foto's online opgedoken van actrice Kate McKinnon als Carole Baskin. Je kunt de foto's hier en hier bekijken.

De serie komt van schrijver Etan Frankel en de titelrol in Joe Exotic wordt gespeeld door John Cameron Mitchell. Ook zie je rollen voor onder meer Nat Wolff, Brian Van Holt, Sam Keeley, Lex Mayson en William Fichtner.

De serie Joe Exotic
Joe Exotic is gebaseerd op de Wonderly-podcast en gaat over Baskin, een grote kattenliefhebber die ontdekt dat een medeliefhebber van grote katten, Joe "Exotic" Schreibvogel, zijn grote katten fokt en gebruikt om een enorme winst te maken.

Baskin maakt het haar missie om de onderneming van de excentrieke dierentuineigenaar te stoppen, wat resulteert in een wilde en escalerende rivaliteit tussen de twee. Aangezien beide partijen een bewogen verleden hebben, zijn er geen vuile trucs die Joe niet zal gebruiken om zich te ontdoen van Baskin.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen