search
Zwoel kijkende Jennifer Hoffman op foto 'Deep Shit'
Series / Foto's

Zwoel kijkende Jennifer Hoffman op foto 'Deep Shit'

Deze week start op NPO3 de serie Deep Shit met onder meer Jennifer Hoffman.

Aankomende zondagavond start op NPO3 de nieuwe Nederlandse komedie Deep Shit met onder meer Jennifer Hoffman en Fockeline Ouwerkerk. Nu hebben we hieronder de foto's van hun personages.

In de serie wordt voor rijtjeshuis-moeders Veerle (Hoffman) en Sara (Ouwerkerk) duidelijk behoorlijk saaie levens leiden. Ze besluiten de misdaad in te gaan en dat loopt uiteraard steeds meer uit de hand, terwijl ze thuis de schijn op moeten houden.

Foto's van Hoffman en Ouwerkerk
"Het is ook verschrikkelijk herkenbaar. We willen allemaal wel eens zeggen hoe kut iets eigenlijk is. Even geen schone schijn ophouden, maar juist dansen buiten de norm. Sara en Veerle vertolken het duiveltje in ieder van ons. Want eerlijk is eerlijk, we zouden allemaal weleens door dat laatste laagje beschaving heen willen breken," aldus Jennifer Hoffman.

In de serie van regisseur Jamille van Wijngaarden zijn ook rollen voor onder meer Tarik Moree, Ayla Çekin Satijn, Sieger Sloot, André Dongelmans, Vincent van der Valk, Jaike Belfor, Jip Smit en Tessa Jonge Poerink.

Via Hoffman krijgen we nu een blik op de twee hoofdfiguren in de komedie die vanaf 17 oktober zeven weken lang op zondag om 20.20 uur te zien bij BNNVARA op NPO 3. De serie wordt op 28 november afgerond met twee afleveringen.

Op NPO Plus verschenen afleveringen 1 tot en met 4 al op vrijdag 8 oktober. Afleveringen 5 tot en met 8 verschijnen maandag 25 oktober op NPO Plus.

Bekijk op instagram


Bekijk op instagram
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen