Deze schurk krijgt een grote rol in 'Batwoman' seizoen 3

Deze schurk krijgt een grote rol in 'Batwoman' S3

Het derde seizoen van de serie Batwoman heeft een extra grote rol voor Poison Ivy!

Jim Pedd, 12 oktober 2021 om 07:59

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Het derde seizoen van Batwoman heeft een grote verhaallijn voor Poison Ivy. Dat is onthuld door de makers van de serie van The CW.
In januari werd het tweede seizoen van Batwoman afgerond. Het was een grote verandering, want Ryan Wilder nam het over al de nieuwe Batwoman. Ryan zit nu aan het einde van het tweede seizoen eindelijk op een goede plek en lijkt er klaar voor om echt aan de slag te gaan als Batwoman.

Poison Ivy
Hoewel het derde seizoen van Batwoman in eerste instantie kijkt naar de schokkende onthulling dat de moeder van Ryan nog leeft, is ook duidelijk dat we grote DC-schurken te zien zullen krijgen.

Penguin's paraplu en de look van Mad Hatter spotten we al in Gotham River. En we kregen de wortels van Poison Ivy te zien. In augustus werd dan ook aangekondigd dat actrice Bridget Regan de rol zou gaan spelen.

En nu vertelt showrunner Caroline Dries dat kijkers kunnen verwachten dat er veel aandacht is voor Poison Ivy in de serie.

"Ik kijk echt enorm uit naar de Poison Ivy-verhaallijn. Een groot facet daarvan hebben we nog niet onthuld aan de pers en zal echt leuk zijn voor het publiek om aan deel te nemen. We maken een combinatie waarin we trouw blijven aan Poison Ivy in het canon en wat we normaal doen. Maar met een draai eraan."

Het wordt dan ook heel zwaar voor Batwoman dit derde seizoen!
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Batwoman, The CW, Arrowverse, Poison Ivy

Populair nieuws