search

Ons nieuws van dinsdag 12 oktober 2021

'Star Trek: Discovery' verandert zijn aliens maar waarom
Series / Nieuws

'Star Trek: Discovery' verandert zijn aliens maar waarom

De serie Star Trek: Discovery doet het weer anders dan andere Trek-series.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De release van Star Trek: Discovery komt er snel aan. Op 18 november gaat het vierde seizoen van start, hier in Nederland op Netflix.

De serie bracht in het derde seizoen al een aantal fanfavoriete buitenaardse wezens terug. En seizoen 4 heeft een personage met zowel Cardassian, Bajoran en menselijke oorsprong. En heeft een opvallend design.

Andere designs
Het nieuwe seizoen van de serie geeft buitenaardse wezens een andere look. Zo speelt Chelah Horsdal dus de nieuwe Federation President, een persoon met heel gemixte oorsprong. En de Ferengi hebben voor het eerst een nieuw ontwerp gekregen.

Zo zien we hem kleiner zijn dan normaal, meer oranje huid en gigantische oorlellen. Tijdens het New York Comic-Con panel vertelde uitvoerend producent Michelle Paradise dat men dit bewust deed.

"We zoeken altijd naar manieren, nu we zo ver vooruit zijn gegaan, voor soorten die we kunnen laten zien. Hoe we die wat kunnen veranderen. We hebben daar een boel van laten zien in seizoen 3. De Andorians zijn anders dan je had verwacht, de Orions, en wat dan ook. En dat zetten we voort in het vierde seizoen van de serie."

In Nederland kan je Star Trek: Discovery streamen op Netflix.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Ragnar gaat belangrijk zijn voor 'Vikings: Valhalla' en wel zo
Series / Nieuws

Ragnar gaat belangrijk zijn voor 'Vikings: Valhalla' en wel zo

De serie Vikings: Valhalla heeft zeker plek voor Ragnar en wel op deze manier.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Vikings: Valhalla is het vervolg op Vikings. En hoewel Ragnar Lothbrok dood ging in de 'hoofdserie', zal hij belangrijk blijven in Vikings: Valhalla.

We leerden Ragnar en zijn maten in 2013 in de serie Vikings kennen. De serie begon als miniserie, maar kreeg uiteindelijk zes seizoenen, om in december 2020 tot een einde te komen.

Vikings: Valhalla
Vikings volgde oorspronkelijk de reizen en roofovervallen van Ragnar Lothbrok, een legendarische Noorse figuur. Ragnar leidde de eerste vier seizoenen, waarna de focus op zijn zoons kwam te liggen.

Deze vervolgserie zal draaien om de nadagen van de Vikingen en hun tijd. We krijgen dus onder meer de rivaliteiten rond de Engelse troon te zien, de reizen van Leif Erikson over de Atlantische Oceaan en de strijd die onderling tussen hen woedde.

Hoewel Ragnar niet meer leeft als Vikings: Valhalla begint, heeft de serie hoe dan ook veel te danken aan de man die gespeeld wordt door acteur Travis Fimmel. Valhalla zal vooral draaien om zijn nalatenschap.

Ragnar is in de franchise van Michael Hirst verantwoordelijk voor het plegen van de roofovervallen in verschillende andere landen. En dat nalatenschap gaan we duidelijk te zien krijgen. Je kunt Vikings streamen op Netflix.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
3 gloednieuwe series die binnenkort op Netflix staan
Series / Featured

3 gloednieuwe series die binnenkort op Netflix staan

Op Netflix komen binnenkort weer drie compleet nieuwe series online.

Iedere week verschijnen er wel een paar nieuwe series of seizoenen van lopende series op Netflix. Hieronder drie tips voor gloednieuwe series die je binnenkort op Netflix vindt.

Inside Job | Vanaf 22 oktober

In deze werkplekkomedie die zich afspeelt in een duistere overheidsorganisatie Cognito, Inc. in de VS, is elke samenzweringstheorie echt, waarbij een vrouw probeert haar activiteiten geheim te houden. De serie volgt ook een technisch genie en haar partner die proberen geheimen over de wereld te ontdekken die 'verborgen zijn in de schaduw'.Colin in Black & White | Vanaf 29 oktober

Colin Kaepernick vertelt in deze dramaserie over zijn jeugd waarin hij, met zijn hoge ambities, zijn weg zocht tussen ras-, klasse- en cultuurverschillen. Deze miniserie bestaat uit zes afleveringen en is geregisseerd door Ava DuVernay en heet rollen voor Jaden Michael, Nick Offerman en Mary-Louise Parker.Cowboy Bebop | Vanaf 19 november

Een samengeraapte groep premiejagers jaagt op de gevaarlijkste criminelen van het sterrenstelsel. Ze redden de wereld, als ze maar goed betaald worden. Met rollen voor John Cho, Mustafa Shakir, Daniella Pineda, Elena Satine en Alex Hassell.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuwe Apple TV+ serie 'The Afterparty' aangekondigd
Series / Nieuws

Nieuwe Apple TV+ serie 'The Afterparty' aangekondigd

Apple stuurde meteen ook een teaser-trailer van de nieuwe reeks de wereld in...

Apple heeft een nieuwe Apple TV+ serie aangekondigd. Het gaat hierbij om de reeks The Afterparty welke begin het jaar 2022 moet verschijnen.

Chris Miller en Phil Lord, toch niet van de minsten, lieten alvast het volgende optekenen in verband met het verschijnen van de nieuwe reeks:

"Dit is mogelijks één van de meest originele, leuke en tevens ook meest verrassende projecten die we ooit hebben gemaakt. Ons doel was om een komisch whodunnit-verhaal te vertellen, maar dan wel op een nieuwe en bovendien zeer spannende manier. Voor elke aflevering geldt dat ze over haar eigen unieke manier van vertellen beschikt."

Prima cast
Er is best heel wat om naar uit te kijken voor wat het verschijnen van The Afterparty betreft. Dit geldt onder meer voor de geweldige cast die erbij betrokken is. Enkele namen die we hierin terugvinden zijn onder meer Tiffany Haddish van The Last O.G. evenals Zoë Chao van Love Life en Ben Schwartz die eerder reeds te zien was in Space Force. Nog meer bekende namen die bij het project betrokken zijn, zijn met name Ike Barinholtz, Ilana Glazer, Jamie Demetriou en Dave Franco.

De reeks zal in totaal bestaan uit acht verschillende afleveringen en zou in januari 2022 in première moeten gaan op de streamingdienst Apple TV+.

Wil jij alvast een eerste voorsmaakje krijgen van wat deze gloednieuwe serie voor jou in petto zal hebben? Bekijk dan zeker even de onderstaande teaser-trailer!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Chucky' beantwoordt een héél belangrijke vraag over de franchise
Series / Nieuws

'Chucky' beantwoordt een héél belangrijke vraag over de franchise

In Chucky komen een hoop verhaallijnen uit voorgaande films aan bpd.

Met de aankomende tv-serie over Chucky krijgt franchise-bedenker Don Mancini de kans om allerlei verhaallijnen die in de afgelopen 30 jaar in de Child's Play-films aan bod zijn gekomen terug te laten komen.

We weten al dat de serie zich afspeelt in de nasleep van de gebeurtenissen van Cult of Chucky (2017), maar dat er ook overlevende castleden uit zowel Child's Play als Child's Play 2 in de serie te zien zullen zijn.

In een nieuw interview over de serie heeft Mancini echter ook laten weten dat er een plotkwestie wordt toegelicht die fans van de reeks al 16 jaar bezighoudt.

Voor hen die het zich niet herinneren, werd er in Seed of Chucky, de laatste film in de franchise die de bioscopen haalde, getoond dat de pop Tiffany, die de stem heeft van Jennifer Tilly, het lichaam krijgt van... Jennifer Tilly. Heel meta allemaal! Mancini zei er het volgende over:

"We zien hoe Tiffany het lichaam, leven, de loopbaan en de levensstijl van Jennifer Tilly heeft overgenomen. Het gaat allemaal heel ver. Het is allemaal zo gek dat ik het er in [i]Cult of Chucky niet over wilde hebben. Althans, ik werd er min of meer toe gedwongen. Gelukkig is dit wel een aspect dat we terug kunnen laten komen in een acht uur durende serie. We mogen helemaal losgaan."[/i]Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Twee prachtige series krijgen volledig seizoen van CBS
Series / Nieuws

Twee prachtige series krijgen volledig seizoen van CBS

Heel wat mensen zullen dit nieuws ongetwijfeld wel kunnen smaken...

Bijzonder goed nieuws vandaag voor fans van onder meer NCIS. CBS heeft namelijk bekend gemaakt dat onder meer de serie NCIS: Hawaii een volledig seizoen zal krijgen.

Het nieuws van een volledig eerste seizoen komt er niet alleen voor de serie NCIS: Hawaii. Ditzelfde nieuws kreeg namelijk ook FBI: International. Het nieuws komt er naar aanleiding van de sterke kijkcijfers die ze weten te realiseren. Het gaat hierbij om respectievelijk 8,05 en 7,88 miljoen.

Ook voor tal van andere series geldt dat de kijkcijfers tot dusver zeer veelbelovend zijn. Denk hierbij dan onder meer aan La Brea en The Wonder Years. Deze series zijn overigens van NBC en ABC.

Geweldige dramaseries
Kelly Kahl, de president van CBS Entertainment heeft in een reactie ondertussen het volgende aangegeven:

"Voor deze twee geweldige nieuwe dramaseries geldt dat ze een fantastische start hebben gemaakt. Beiden zijn erin geslaagd om een belangrijke meerwaarde te realiseren voor onze line-up. We zijn grote fan en kunnen niets anders doen dan zowel de producenten, schrijvers als de cast toejuichen voor hun meeslepende verhalen en uitvoeringen die duidelijk ook goed in de smaak vallen bij de kijkers."
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuw op Netflix: 'The Movies That Made Us' seizoen 3
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: 'The Movies That Made Us' seizoen 3

Het derde seizoen van de reeks komt net op tijd voor Halloween...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
We zijn alweer toe aan het derde seizoen van de reeks The Movies That Made Us. Dat derde seizoen komt net op tijd voor Halloween.

In het derde seizoen van de reeks komen verschillende klassieke horrorfilms aan bod. Het gaat hierbij onder meer om titels zoals A Nightmare on Elm Street, Friday the 13th en Halloween. In welke mate hebben deze films een bepaalde invloed op ons gehad? Het antwoord zullen we waarschijnlijk ontdekken in deze serie!

Niet alleen maar horror
Ondanks het feit dat er in het derde seizoen van The Movies That Made Us verschillende horrorfilms voorbij zullen komen staat ze uiteraard niet geheel in het teken van horror.

Andere titels die aan bod komen zijn dan ook bijvoorbeeld Coming to America uit het jaar 1988 en Elf uit 2003. Bovendien wordt er ook aandacht besteed aan RocoCop welke verscheen in het jaar 1987.

In ieder geval, voor mensen die er van houden om graag nog even terug een duik te nemen in de rijke filmgeschiedenis is deze serie een absoluut pareltje.

The Movies That Made Us seizoen 3 is vanaf nu te bekijken op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Hoofdrolspeler 'NCIS' verlaat de serie na 18 seizoenen
Series / Nieuws

Hoofdrolspeler 'NCIS' verlaat de serie na 18 seizoenen

Acteur Mark Harmon vindt het na bijna 20 jaar welletjes geweest.

Mark Harmon is al bijna 20 jaar het gezicht van NCIS, de langslopende CBS-serie ooit. Maar dat is na de nieuwste aflevering, die gisteravond in Amerika werd uitgezonden, niet langer het geval.

Fans van de serie werden overrompeld door het feit dat Special Agent Leroy Jethro Gibbs plotseling besloot afscheid te nemen van zijn vrienden en collega. In de nieuwste aflevering, die de titel Great Wide Open draagt, zien we hoe Gibbs en zijn collega Timothy McGee (Sean Murray) naar Alaska worden gestuurd om te doen wat ze altijd doen; een zaak oplossen en een moordenaar oppakken. Aan het einde van de aflevering laat Gibbs echter weten dat hij het tijd vindt voor een nieuwe stap en in Alaska wil blijven wonen.

Fans wisten al dat Harmon had gekozen voor een iets minder grote rol in de serie dit jaar, maar niemand wist dat dit zou betekenen dat hij de serie definitioef zou gaan verlaten.

Showrunner Steven D. Binder zei het volgende over het vertrek van Harmon:

"Mark blijft als goede vriend en uitvoerend producent een integraal onderdeel van de serie."

Toch wordt niet uitgesloten dat Harmon ooit zal terugkeren naar de serie:

"Wij willen altijd trouw blijven aan onze personages, en dat passen we ook toe in onze verhalen. Maar wat trouwe fans van de serie allang weten, is dat je Leory Jethro Gibbs nooit moet onderschatten."Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuw op Netflix: 'The Baby-Sitters Club' seizoen 2
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: 'The Baby-Sitters Club' seizoen 2

De serie is gebaseerd op de jeugdboeken die zijn verschenen van Ann M. Martin...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Goed nieuws voor fans van de serie The Baby-Sitters Club. Het tweede seizoen van de reeks is namelijk vanaf nu te bekijken op streamingdienst Netflix!

In het tweede seizoen van deze serie zien we hoe een aantal nieuwe mensen de groep vervoegen. Oprichters van het babysitbedrijf Kristy, Mary-Anne, Claudia, Stacey en Dawn hebben ervoor gekozen om Mallory en Jessi in hun groep op te nemen. Het nieuwe schooljaar brengt namelijk heel wat nieuwe deals evenals relaties en persoonlijke reizen met zich mee.

In de nieuwe afleveringen van het tweede seizoen wordt de rol van Dawn overgenomen door Kyndra Sanchez. Bovendien is het zo dat er kan worden vastgesteld dat er zich een aantal nieuwe namen bij de serie hebben gevoegd. Het gaat hierbij om Mallory (gespeeld door Vivian Watson) en Jessi (gespeeld door Anais Lee).

Jeugdboeken
De serie The Baby-Sitters Club is gebaseerd op de boeken van de schrijfster Ann M. Martin. De reeks kan rekenen op behoorlijk goede cijfers. Onder meer op de gespecialiseerde website IMDB beschikt ze dan ook over een aardige score van zomaar even 7,4/10.

Het tweede seizoen van deze serie is vanaf nu te bekijken op streamingdienst Netflix. Wil je alvast even een kort voorsmaakje krijgen? Dan kan je daarvoor even de hieronder terug te vinden trailer bekijken!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Squid Game' ligt controversieel: beschuldigd van plagiaat
Series / Nieuws

'Squid Game' ligt controversieel: beschuldigd van plagiaat

Zo ligt het met de beschuldigingen van Squid Game's mogelijke plagiaat.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Er zijn claims dat de serie Squid Game een rip-off is van de Japanse horrorfilm As the Gods Will. Dat leidt weer tot mogelijke problemen voor Netflix. Maar wat speelt er nou?

Squid Game volgt 456 mensen die meedoen aan een reeks spelletjes, in ruil voor de kans om 45,6 miljard Won te winnen en ongelofelijk rijk te worden. Maar al snel komen ze erachter dat het gaat om kinderspellen met elk een dodelijke twist. Iedereen die niet wint gaat dood.

Gestoord populair
De serie werd al snel gestoord populair en over heel de wereld streamen mensen Squid Game. Al snel werd de serie dan ook vergeleken met The Hunger Games en Battle Royale, wat met name te maken heeft met het type verhaal. Maar de serie verschilt enorm van die verhalen, al lijkt deze ergens wel op As the Gods Will van Takashi Mike uit 2014.

De controverse komt voort uit de gelijkenissen tussen de twee projecten.

In As the Gods Will wordt een groepje middelbare scholieren gedwongen soortgelijke spellen te spelen, waarbij de spelers om het leven komen als ze verliezen. Het eerste spel is Daruma-san ga koronda, een variant van red light, green light, dat het eerste is in Squid Game.

Bovendien wijzen kijkers erop dat bepaalde shots zelfs hetzelfde lijken. Tegelijk begon Hwang Dong-hyuk al in 2009 met werken aan deze serie en kostte het hem een decennium om de serie gemaakt te krijgen. Daarom ontkent hij dan ook alle beschuldigingen van plagiaat.

De serie Squid Game is op Netflix te streamen.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Narcos: Mexico' seizoen 3 krijgt bikkelharde trailer van Netflix
Series / Trailer

'Narcos: Mexico' seizoen 3 krijgt bikkelharde trailer van Netflix

Narcos Mexico ziet er behoorlijk gaaf uit in deze nieuwe beelden van het laatste seizoen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Netflix heeft een nieuwe trailer vrijgegeven voor het derde (en laatste) seizoen van Narcos: Mexico. Dat is vanaf 5 november te zien op de streamingdienst.

Narcos: Mexico is een companion serie van Narcos en speelt zich af in de jaren negentig. Centraal staat de illegale drugshandel in Mexico, nadat Narcos zich focustte op de illegale drugshandel in Colombia. Seizoen 3, dat in totaal tien afleveringen krijgt, volgt de oorlog die uitbreekt nadat Felix Gallardo gearresteerd wordt.

Grote oorlog
Nadat Gallardo gearresteerd wordt, worstelen nieuwe onafhankelijke kartels om de politieke problemen te overleven, en escaleert het geweld. Tegen die achtergrond staat een nieuwe generatie Mexicaanse kingpins op.

In de trailer zien we beelden van politie-invallen, extravagante landhuizen en grootschalige schietpartijen. Ditmaal lijkt Amando Carillo Fuentes centraal te staan, want hij wordt omschreven als "de machtigste smokkelaar die dit land ooit gezien heeft."

Ook heeft hij een duidelijk standpunt: "chaos brengt kansen", zegt hij.Narcos: Mexico zet op 5 november zijn derde seizoen op Netflix.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The 4400' onthult een wel heel opvallend verhaal
Series / Nieuws

'The 4400' onthult een wel heel opvallend verhaal

De serie The 4400 gaat snel van start op televisiezender The CW en dat belooft wat.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
The CW heeft een uitgebreide synopsis vrijgegeven voor de eerste aflevering van 440. Die serie is een reboot van de originele serie die vier seizoenen te zien was op USA Network en The 4400 heette.

The CW heeft een belangrijke aanvulling op het uitgangspunt van het origineel. Ditmaal zien we namelijk mensen die de maatschappij simpelweg heeft gemist, mensen die ondergewaardeerd worden en mensen die gemarginaliseerd zijn geraakt.

The 4400
De serie heeft de volgende - extreem uitgebreide - omschrijving gekregen:

De afgelopen eeuw zijn ten minste vierduizend vierhonderd mensen over het hoofd gezien, ondergewaardeerd of gemarginaliseerd en verdwenen zonder dat ze een spoor achter lieten. Vannacht keerden ze ineens terug in Detroit, geen dag ouder en zonder herinneringen aan wat hen overkomen is.

Terwijl de regering racet om het fenomeen te begrijpen en de mogelijke bedreiging te analyseren en het verhaal binnen de perken te houden, bevinden Jharrel (een empathisch sociaal werker) en Keisa (een harde community corrections officier) zich onder de overheidsmedewerkers die met de bizarre vluchtelingen moeten werken. De partners clashen in ideologie, terwijl ze een hele rits mensen moeten helpen.

Er worden ook veel verschillende mensen genoemd. Zo keert een legerchirurg uit de Eerste Wereldoorlog terug, zien we een zwarte predikant terugkeren, een verkeerd begrepen D-list reality tv-ster en meer. DIe 4400 moeten omgaan met hun nieuwe realiteit.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix voegt deze 4 series nieuw toe komende week
Series / Streaming-diensten

Netflix voegt deze 4 series nieuw toe komende week

Check hier alle nieuwe series die Netflix de komende paar dagen toe zal voegen.

Vandaag zetten we weer alle series die Netflix alvast voor release heeft aangekondigd de komende paar dagen op een rij. Vorige week besloeg de preview meer series, nu wat minder. We zetten ze op een rij!

VANAF 14 OKTOBER

Another Life (seizoen 2): Nadat een enorm buitenaards artefact op aarde is geland, leidt Niko Breckinridge een interstellaire missie om de oorsprong te achterhalen en het eerste contact te maken.

VANAF 15 OKTOBER

You (seizoen 3): Een gevaarlijk charmante, geobsedeerde jongeman neemt extreme maatregelen om een plaats te krijgen in het leven van degenen op wie hij zijn oog heeft laten vallen.

My Name: Na de moord op haar vader stelt een wraaklustige vrouw haar vertrouwen in een machtige misdaadbaas, en gaat onder zijn leiding voor de politie werken.

Little Things (seizoen 4): Een samenwonend stel van in de twintig worstelt met de ups en downs van werk, moderne relaties en het vinden van een eigen identiteit in het hedendaagse Mumbai.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Is 'Peacemaker' een prequel op 'The Suicide Squad'?
Series / Nieuws

Is 'Peacemaker' een prequel op 'The Suicide Squad'?

James Gunn heeft een antwoord op die vraag horen we vandaag, want hij geeft 'm!

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
James Gunn brengt ons in januari de serie Peacemaker. Die komt dan op streamingdienst HBO Max te staan en speelt zich af in het DC Extended Universe.

De serie Peacemaker borduurt voort op de film The Suicide Squad van Gunn. Maar de vraag die nog duidelijk stond, is of de serie een vervolg of een prequel is. Gunn geeft op sociale media antwoord op die vraag.

Een vervolg!
Een fan vroeg of er ooit een goede prequel was gemaakt. Waarop Gunn een rits van goede prequels deelde, waaronder Beter Call Saul, sommige seizoenen van Smallville en ook de film X-Men: First Class.

Daarop reageerde weer iemand anders met de opmerking dat Peacemaker misschien wel in die categorie zou kunnen vallen. Waarop Gunn dat even recht zette: Peacemaker is een vervolg, geen prequel.

De serie debuteert in januari op HBO Max. Naast John Cena in de hoofdrol zien we ook Jennifer Holland als Emilia Harcourt en Steve Agee als John Economos, in rollen die ze eerder in The Suicide Squad speelden. Ze worden vergezeld door Danielle Brooks als Leota Adebayo, Robert Patrick als Auggie Smith, Chris Conrad als Vigilante, Christopher Heyerdahl als CaptainLocke, Chukwudi Iwuji als Clemson Murn, Lochlyn Munro als Larry Fitzgibbon en Annie Chang als Sophie Song.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nog een 'Star Trek'-acteur keert terug!
Series / Nieuws

Nog een 'Star Trek'-acteur keert terug!

Chakotay is straks ook te zien of te horen in de serie Star Trek: Prodigy.

Actrice Kate Mulgrew keert terug als Kathryn Janeway in de animatieserie Star Trek: Prodigy. Het gerucht ging al dat zij niet de enige zou zijn en dat blijkt nu te kloppen.

Acteur Robert Beltran keert namelijk terug als Chakotay in de animatieserie. Hij is nu een Starfleet-kapitein en dat is een behoorlijk knappe carrière. Chakotay was namelijk ooit lid van de Maquis. Hij werd de eerste officier van Janeway toen de Voyager (en zijn schip) strandden in het Delta-kwadrant.

Nieuw Starfleet-schip
De serie Star Trek: Prodigy draait om een groepje aliens die een experimenteel Starfleet-schip vinden. Ze wonen in het Delta-kwadrant, waarmee er nog heel wat te gebeuren staat.

Want welke rol heeft Chakotay dan? Zou hij misschien ooit de kapitein zijn geweest van de USS Protostar? Of speelt er toch iets anders?

Chakotay is niet de enige Starfleet-officier die je in Star Trek: Prodigy zal zien. Het panel tijdens de New York Comic-Con onthulde de volgende rollen: Daveed Diggs als Commander Tysess, Jameela Jamil als Ensign Asencia en Jason Alexander als Doctor Noum.

"Ik weet niet of ik dit moet zeggen of niet,' begon Beltran eerder dit jaar al tijdens een fanconventie. "Maar ik werk aan een voice-over/animatie-ding waar Kate ook aan werkt, Star Trek: Prodigy". En nu is dat dus officieel!Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Dit moet de nieuwe Doctor Who worden
Series / Nieuws

Dit moet de nieuwe Doctor Who worden

Jodie Whittaker vertrekt straks en krijgt een opvolger die heel anders wordt.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Colin Baker, de Sixth Doctor van de klassieke Doctor Who, heeft een heel eigen visie op wie de volgende incarnatie van de Time Lord moet spelen.

Het personage is nu door 13 verschillende acteurs gespeeld (okay met wat gastrollen erbij waren het er meer). Jodie Whittaker is op dit moment de Doctor uit de titel en de eerste vrouw die in de huid van het personage speelde. Dat is een doorbraak voor de serie, maar er kan nog meer gebeuren.

Een zwarte Doctor
Colin Baker, die tussen 1984 en 1987 in de rol van de Doctor te zien was, denkt dat het personage het beste hierna gespeeld zou kunnen worden door iemand een zwarte huidskleur heeft.

"Ik vermoed dat de trend ons daartoe zal leiden en dat is maar goed ook! Er is een hele sector van de acteergemeenschap die al decennia achtergesteld is. Ik verwacht dat het geen witte man van middelbare leeftijd wordt. Ik zou willen denken dat we weer een vrouwelijke Doctor krijgen, want ik heb echt genoten van Jodie Whittaker", aldus Baker.

Doctor Who gaat met Halloween verder met uitzenden. Dan zien we het zes afleveringen tellende dertiende seizoen. Je kunt de serie streamen op Prime Video.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Doomsday Machine' vindt toffe hoofdrolspeelster
Series / Nieuws

'Doomsday Machine' vindt toffe hoofdrolspeelster

Claire Foy krijgt een van de hoofdrollen in de serie Doomsday Machine horen we nu.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De aankomende televisieserie Doomsday Machine heeft een hoofdrolspeelster gevonden. Actrice Claire Foy is gecast als Facebook's Chief Operating Officer Sheryl Sandberg.

Foy won meerdere prijzen voor haar rol als Queen Elizabeth II in de eerste twee seizoenen van Netflix-drama The Crown. Bovendien speelde ze de rol van Lisbeth Salander in The Girl in the Spider's Web uit 2018.

Claire Foy gecast
Variety meldt dat de actrice gecast is als de COO Sandberg van Facebook, in een verfilming van het boek An Ugly Truth: Inside Facebook's Battle for Domination van Pullitzer genomineerd journalisten Sheera Frenkel en Cecilia Kang.

Het boek wordt tot een serie omgetoverd door Ayad Akthar en geproduceerd door Anonymos Content en Wiip.

In de serie zien we de relatie van Facebook-oprichter Mark Zuckerberg en zijn verhouding met COO Sandberg. in de periode van de Amerikaanse presidentsverkiezingen van 2016 en de opkomst van online desinformatie.

The Doomsday Machine kijkt naar de wijze waarop de sociale media gigant zich bewust was van de grote gezondheidsrisico's die jonge gebruikers lopen op Instagram.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Niemand is veilig in 'Star Trek: Discovery' seizoen 4
Series / Nieuws

Niemand is veilig in 'Star Trek: Discovery' seizoen 4

Het vierde seizoen van Star Trek: Discovery lijkt wel heel erg heftig te worden.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het vierde seizoen van de serie Star Trek: Discovery draait om een vreemde anomalie die het universum bedreigt. Na de langste pauze tot nu toe tussen twee seizoenen in de serie, keert Star Trek: Discovery terug in november.

De nieuwe rits afleveringen omvat een grote nieuwe bedreiging. Ditmaal geen buitenaards wezen, maar iets heel anders, namelijk een gigantische gravitationele anomalie die vijf lichtjaren groot is en alles wat beweegt in het melkwegstelsel dreigt te vernietigen.

Gigantische bedreiging
Actrice Sonequa Martin-Green vertelde tijdens een interview hoe haar alter ego, Michael Burnham, om zal gaan met de grote bedreiging.

"Ik denk dat ik voor alle personages kan spreken als ik zeg dat niemand van ons zo'n grote bedreiging had verwacht, zo snel nadat we de toekomst in gesprongen waren. Want dit was gigantisch," als de actrice.

"Ik weet dat het voor Burnham echt veel is. 'Man, hier gaan we weer met een gigantische, gigantische bedreiging'. En dus zijn de mensen in dit verhaal, die zulke eervolle mensen zijn, trouw aan hun karakter, dat zich echt onthult in deze grote momenten van druk."

De eerste drie seizoenen van Star Trek: Discovery staan op Netflix.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze schurk krijgt een grote rol in 'Batwoman' seizoen 3
Series / Nieuws

Deze schurk krijgt een grote rol in 'Batwoman' seizoen 3

Het derde seizoen van de serie Batwoman heeft een extra grote rol voor Poison Ivy!

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het derde seizoen van Batwoman heeft een grote verhaallijn voor Poison Ivy. Dat is onthuld door de makers van de serie van The CW.

In januari werd het tweede seizoen van Batwoman afgerond. Het was een grote verandering, want Ryan Wilder nam het over al de nieuwe Batwoman. Ryan zit nu aan het einde van het tweede seizoen eindelijk op een goede plek en lijkt er klaar voor om echt aan de slag te gaan als Batwoman.

Poison Ivy
Hoewel het derde seizoen van Batwoman in eerste instantie kijkt naar de schokkende onthulling dat de moeder van Ryan nog leeft, is ook duidelijk dat we grote DC-schurken te zien zullen krijgen.

Penguin's paraplu en de look van Mad Hatter spotten we al in Gotham River. En we kregen de wortels van Poison Ivy te zien. In augustus werd dan ook aangekondigd dat actrice Bridget Regan de rol zou gaan spelen.

En nu vertelt showrunner Caroline Dries dat kijkers kunnen verwachten dat er veel aandacht is voor Poison Ivy in de serie.

"Ik kijk echt enorm uit naar de Poison Ivy-verhaallijn. Een groot facet daarvan hebben we nog niet onthuld aan de pers en zal echt leuk zijn voor het publiek om aan deel te nemen. We maken een combinatie waarin we trouw blijven aan Poison Ivy in het canon en wat we normaal doen. Maar met een draai eraan."

Het wordt dan ook heel zwaar voor Batwoman dit derde seizoen!Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Outlander' seizoen 6 komt met speciale verrassing voor de fans
Series / Nieuws

'Outlander' seizoen 6 komt met speciale verrassing voor de fans

Het zesde seizoen van Outlander heeft een extra lange start blijkt nu.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het zesde seizoen van de serie Outlander komt begin 2022 dan eindelijk uit. En hoe! Het nieuwe seizoen van de serie krijgt namelijk een extra grote première van 90 minuten.

De televisieserie is ontwikkeld door Ronald D. Moore en gebaseerd op een boekenreeks van Diana Gabaldon. De fantasyserie ging in 2014 van start en het vijfde seizoen was tussen februari en mei 2020 te zien. Seizoen 6 begon begin 2021 met zijn opnames en de serie krijgt op z'n minst ook nog een zevende seizoen.

Groot begin
Bleeding Cool meldt dat tijdens het Outlander-panel van de New York Comic-Con onthuld is dat de serie officieel begin 2022 terugkeert met zijn zesde seizoen.

Tijdens het panel werd ook onthuld dat de serie een wat langere première krijgt dan je misschien zou verwachten: eentje van negentig minuten.

In het acht afleveringen tellende seizoen (het kortste tot nu toe), baseren de makers zich op het boek A Breath of Snow and Ashes van Gabaldon. Seizoen 7 (dat gebaseerd wordt op An Echo in the Bone krijgt 16 afleveringen, evenveel als het eerste seizoen.

Tegen de tijd dat Outlander begin 2022 terugkeert, is er anderhalf jaar verstreken sinds de serie zijn vijfde seizoen tot een einde bracht. Outlander is op Netflix te zien.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix brengt mogelijk fanfavoriet personage terug in 'Manifest'
Series / Nieuws

Netflix brengt mogelijk fanfavoriet personage terug in 'Manifest'

De serie Manifest komt snel naar Netflix met een vierde seizoen en dat is heel speciaal!

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Acteur Matt Long schijnt in onderhandeling te zijn voor een rol in het vierde seizoen van de serie Manifest. Zijn personage werd in het tweede seizoen van Manifest geïntroduceerd.

We leerden matt Long kennen als Zeke Landon in de serie. Hij was een wandelaar die tijdens een sneeuwstorm gevangen raakte in een grot. Gedurende een jaar dachten velen dat hij dood was, maar hij keerde net als de passagiers van Flight 828 terug naar de wereld van de levenden.

Manifest seizoen 4
Long's personage wordt de eerste persoon die zijn sterfdatum weet te overwinnen nadat hij het leven van Cal Stone redt, die een passagier op de vlucht was.

NBC maakte drie seizoenen van Manifest, dat ooit gepland was voor zes seizoenen. Maar nadat het derde seizoen met een cliffhanger eindigde, werd de serie geannuleerd door de zender. Vervolgens kondigde Netflix aan een vierde en laatste seizoen te maken.

Dat krijgt in totaal 20 afleveringen en brengt veel personages terug. Deadline stelt nu dat Long in onderhandelingen is om als 'series regular' terug te keren.

Eerder leek dat niet mogelijk omdat hij verbonden was aan de pilot van Getaway, een dramaserie van NBC. Het netwerk koos er uiteindelijk voor om die serie niet te maken, waarmee Long ruimte in z'n agenda heeft.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'LOST'-actrice vindt zichzelf verschrikkelijk in de serie
Series / Nieuws

'LOST'-actrice vindt zichzelf verschrikkelijk in de serie

Evangeline Lilly is helemaal niet blij met haar LOST-werk laat ze weten.

Evangeline Lilly vertelde tijdens een recent interview dat ze de laatste drie seizoenen van Lost niet gezien heeft. Daar zit een goede reden achter.

De actrice speelde met Lost voor het eerst een rol. Ze was zes seizoenen, tussen 2004 en 2010 te zien in de kritisch goed ontvangen serie, die ook nog eens behoorlijk goede kijkcijfers scoorde Desondanks werd de finale fel bekritiseerd.

Niet gekeken
Evangeline Lilly vertelde tegenover People dat ze de laatste drie seizoenen helemaal niet gekeken heeft. Dat komt vooral omdat ze vond dat ze niet om aan te zien was met haar spel.

"Omdat het mijn eerste acteerrol ooit was. En ik wist niet goed wat ik aan het doen was. Op sommige momenten was ik zo ontzettend slecht, echt je kreeg er kromme tenen van. De waarheid is dat ik seizoenen 4, 5 en 6 nooit gekeken heb. Dus die moet ik nog altijd voor de eerste keer zien."

Je kunt alle zes seizoenen van Lost streamen op Disney+.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.