'Outlander' seizoen 6 komt met speciale verrassing voor de fans

Het zesde seizoen van Outlander heeft een extra lange start blijkt nu.

Jim Pedd, 12-10-2021 07:19

Let op: dit bericht bevat mogelijk spoilers

Het zesde seizoen van de serie Outlander komt begin 2022 dan eindelijk uit. En hoe! Het nieuwe seizoen van de serie krijgt namelijk een extra grote première van 90 minuten.
De televisieserie is ontwikkeld door Ronald D. Moore en gebaseerd op een boekenreeks van Diana Gabaldon. De fantasyserie ging in 2014 van start en het vijfde seizoen was tussen februari en mei 2020 te zien. Seizoen 6 begon begin 2021 met zijn opnames en de serie krijgt op z'n minst ook nog een zevende seizoen.

Groot begin
Bleeding Cool meldt dat tijdens het Outlander-panel van de New York Comic-Con onthuld is dat de serie officieel begin 2022 terugkeert met zijn zesde seizoen.

Tijdens het panel werd ook onthuld dat de serie een wat langere première krijgt dan je misschien zou verwachten: eentje van negentig minuten.

In het acht afleveringen tellende seizoen (het kortste tot nu toe), baseren de makers zich op het boek A Breath of Snow and Ashes van Gabaldon. Seizoen 7 (dat gebaseerd wordt op An Echo in the Bone krijgt 16 afleveringen, evenveel als het eerste seizoen.

Tegen de tijd dat Outlander begin 2022 terugkeert, is er anderhalf jaar verstreken sinds de serie zijn vijfde seizoen tot een einde bracht. Outlander is op Netflix te zien.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Outlander, Starz, Ronald D Moore, Caitriona Balfe, sam heughan

Populair nieuws