Niemand is veilig in 'Star Trek: Discovery' seizoen 4

Niemand is veilig in 'Star Trek: Discovery'

Het vierde seizoen van Star Trek: Discovery lijkt wel heel erg heftig te worden.

Jim Pedd, 12 oktober 2021 om 08:37

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Het vierde seizoen van de serie Star Trek: Discovery draait om een vreemde anomalie die het universum bedreigt. Na de langste pauze tot nu toe tussen twee seizoenen in de serie, keert Star Trek: Discovery terug in november.
De nieuwe rits afleveringen omvat een grote nieuwe bedreiging. Ditmaal geen buitenaards wezen, maar iets heel anders, namelijk een gigantische gravitationele anomalie die vijf lichtjaren groot is en alles wat beweegt in het melkwegstelsel dreigt te vernietigen.

Gigantische bedreiging
Actrice Sonequa Martin-Green vertelde tijdens een interview hoe haar alter ego, Michael Burnham, om zal gaan met de grote bedreiging.

"Ik denk dat ik voor alle personages kan spreken als ik zeg dat niemand van ons zo'n grote bedreiging had verwacht, zo snel nadat we de toekomst in gesprongen waren. Want dit was gigantisch," als de actrice.

"Ik weet dat het voor Burnham echt veel is. 'Man, hier gaan we weer met een gigantische, gigantische bedreiging'. En dus zijn de mensen in dit verhaal, die zulke eervolle mensen zijn, trouw aan hun karakter, dat zich echt onthult in deze grote momenten van druk."

De eerste drie seizoenen van Star Trek: Discovery staan op Netflix.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Star Trek, Star Trek Discovery, Paramount Plus, Sonequa Martin Green

Populair nieuws