'Narcos: Mexico' seizoen 3 krijgt bikkelharde trailer van Netflix

Narcos Mexico seizoen 3 krijgt bikkelharde trailer

Narcos Mexico ziet er behoorlijk gaaf uit in deze nieuwe beelden van het laatste seizoen.

Jim Pedd, 12 oktober 2021 om 12:49

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Netflix heeft een nieuwe trailer vrijgegeven voor het derde (en laatste) seizoen van Narcos: Mexico. Dat is vanaf 5 november te zien op de streamingdienst.
Narcos: Mexico is een companion serie van Narcos en speelt zich af in de jaren negentig. Centraal staat de illegale drugshandel in Mexico, nadat Narcos zich focustte op de illegale drugshandel in Colombia. Seizoen 3, dat in totaal tien afleveringen krijgt, volgt de oorlog die uitbreekt nadat Felix Gallardo gearresteerd wordt.

Grote oorlog
Nadat Gallardo gearresteerd wordt, worstelen nieuwe onafhankelijke kartels om de politieke problemen te overleven, en escaleert het geweld. Tegen die achtergrond staat een nieuwe generatie Mexicaanse kingpins op.

In de trailer zien we beelden van politie-invallen, extravagante landhuizen en grootschalige schietpartijen. Ditmaal lijkt Amando Carillo Fuentes centraal te staan, want hij wordt omschreven als "de machtigste smokkelaar die dit land ooit gezien heeft."

Ook heeft hij een duidelijk standpunt: "chaos brengt kansen", zegt hij.Narcos: Mexico zet op 5 november zijn derde seizoen op Netflix.
Bron: Variety

Lees meer over: Narcos Mexico, netflix, trailer

Populair nieuws