'The 4400' onthult een wel heel opvallend verhaal

Dit is het verhaal van 'The 4400'

De serie The 4400 gaat snel van start op televisiezender The CW en dat belooft wat.

Door onze nieuwsredactie, 12 oktober 2021 12:10

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

The CW heeft een uitgebreide synopsis vrijgegeven voor de eerste aflevering van 440. Die serie is een reboot van de originele serie die vier seizoenen te zien was op USA Network en The 4400 heette.
The CW heeft een belangrijke aanvulling op het uitgangspunt van het origineel. Ditmaal zien we namelijk mensen die de maatschappij simpelweg heeft gemist, mensen die ondergewaardeerd worden en mensen die gemarginaliseerd zijn geraakt.

The 4400
De serie heeft de volgende - extreem uitgebreide - omschrijving gekregen:

De afgelopen eeuw zijn ten minste vierduizend vierhonderd mensen over het hoofd gezien, ondergewaardeerd of gemarginaliseerd en verdwenen zonder dat ze een spoor achter lieten. Vannacht keerden ze ineens terug in Detroit, geen dag ouder en zonder herinneringen aan wat hen overkomen is.

Terwijl de regering racet om het fenomeen te begrijpen en de mogelijke bedreiging te analyseren en het verhaal binnen de perken te houden, bevinden Jharrel (een empathisch sociaal werker) en Keisa (een harde community corrections officier) zich onder de overheidsmedewerkers die met de bizarre vluchtelingen moeten werken. De partners clashen in ideologie, terwijl ze een hele rits mensen moeten helpen.

Er worden ook veel verschillende mensen genoemd. Zo keert een legerchirurg uit de Eerste Wereldoorlog terug, zien we een zwarte predikant terugkeren, een verkeerd begrepen D-list reality tv-ster en meer. DIe 4400 moeten omgaan met hun nieuwe realiteit.
Bron: CB

Lees meer over: The 4400, The CW, Reboot

Populair nieuws