Nieuw op Netflix: 'The Baby-Sitters Club' seizoen 2

Nu op Netflix: 'The Baby-Sitters Club' seizoen 2

De serie is gebaseerd op de jeugdboeken die zijn verschenen van Ann M. Martin...

Geoffrey Ketels, 12 oktober 2021 om 14:53

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Goed nieuws voor fans van de serie The Baby-Sitters Club. Het tweede seizoen van de reeks is namelijk vanaf nu te bekijken op streamingdienst Netflix!
In het tweede seizoen van deze serie zien we hoe een aantal nieuwe mensen de groep vervoegen. Oprichters van het babysitbedrijf Kristy, Mary-Anne, Claudia, Stacey en Dawn hebben ervoor gekozen om Mallory en Jessi in hun groep op te nemen. Het nieuwe schooljaar brengt namelijk heel wat nieuwe deals evenals relaties en persoonlijke reizen met zich mee.

In de nieuwe afleveringen van het tweede seizoen wordt de rol van Dawn overgenomen door Kyndra Sanchez. Bovendien is het zo dat er kan worden vastgesteld dat er zich een aantal nieuwe namen bij de serie hebben gevoegd. Het gaat hierbij om Mallory (gespeeld door Vivian Watson) en Jessi (gespeeld door Anais Lee).

Jeugdboeken
De serie The Baby-Sitters Club is gebaseerd op de boeken van de schrijfster Ann M. Martin. De reeks kan rekenen op behoorlijk goede cijfers. Onder meer op de gespecialiseerde website IMDB beschikt ze dan ook over een aardige score van zomaar even 7,4/10.

Het tweede seizoen van deze serie is vanaf nu te bekijken op streamingdienst Netflix. Wil je alvast even een kort voorsmaakje krijgen? Dan kan je daarvoor even de hieronder terug te vinden trailer bekijken!


Lees meer over: The Baby Sitters Club, serie, series, Netflix

Populair nieuws