Hoofdrolspeler 'NCIS' verlaat de serie na 18 seizoenen

Hoofdrolspeler 'NCIS' vertrekt na 18 seizoenen

Acteur Mark Harmon vindt het na bijna 20 jaar welletjes geweest.

Zilko Tarici, 12 oktober 2021 15:29

Mark Harmon is al bijna 20 jaar het gezicht van NCIS, de langslopende CBS-serie ooit. Maar dat is na de nieuwste aflevering, die gisteravond in Amerika werd uitgezonden, niet langer het geval.
Fans van de serie werden overrompeld door het feit dat Special Agent Leroy Jethro Gibbs plotseling besloot afscheid te nemen van zijn vrienden en collega. In de nieuwste aflevering, die de titel Great Wide Open draagt, zien we hoe Gibbs en zijn collega Timothy McGee (Sean Murray) naar Alaska worden gestuurd om te doen wat ze altijd doen; een zaak oplossen en een moordenaar oppakken. Aan het einde van de aflevering laat Gibbs echter weten dat hij het tijd vindt voor een nieuwe stap en in Alaska wil blijven wonen.

Fans wisten al dat Harmon had gekozen voor een iets minder grote rol in de serie dit jaar, maar niemand wist dat dit zou betekenen dat hij de serie definitioef zou gaan verlaten.

Showrunner Steven D. Binder zei het volgende over het vertrek van Harmon:

"Mark blijft als goede vriend en uitvoerend producent een integraal onderdeel van de serie."

Toch wordt niet uitgesloten dat Harmon ooit zal terugkeren naar de serie:

"Wij willen altijd trouw blijven aan onze personages, en dat passen we ook toe in onze verhalen. Maar wat trouwe fans van de serie allang weten, is dat je Leory Jethro Gibbs nooit moet onderschatten."
Bron: Comic Book

Lees meer over: NCIS, Mark Harmon, Sean Murray, JAG, Leroy Jethro Gibbs

Informatie over de serie: NCIS

Populair nieuws