Twee prachtige series krijgen volledig seizoen van CBS

Twee prachtige series krijgen volledig seizoen

Heel wat mensen zullen dit nieuws ongetwijfeld wel kunnen smaken...

Geoffrey Ketels, 12 oktober 2021 om 16:52

Bijzonder goed nieuws vandaag voor fans van onder meer NCIS. CBS heeft namelijk bekend gemaakt dat onder meer de serie NCIS: Hawaii een volledig seizoen zal krijgen.
Het nieuws van een volledig eerste seizoen komt er niet alleen voor de serie NCIS: Hawaii. Ditzelfde nieuws kreeg namelijk ook FBI: International. Het nieuws komt er naar aanleiding van de sterke kijkcijfers die ze weten te realiseren. Het gaat hierbij om respectievelijk 8,05 en 7,88 miljoen.

Ook voor tal van andere series geldt dat de kijkcijfers tot dusver zeer veelbelovend zijn. Denk hierbij dan onder meer aan La Brea en The Wonder Years. Deze series zijn overigens van NBC en ABC.

Geweldige dramaseries
Kelly Kahl, de president van CBS Entertainment heeft in een reactie ondertussen het volgende aangegeven:

"Voor deze twee geweldige nieuwe dramaseries geldt dat ze een fantastische start hebben gemaakt. Beiden zijn erin geslaagd om een belangrijke meerwaarde te realiseren voor onze line-up. We zijn grote fan en kunnen niets anders doen dan zowel de producenten, schrijvers als de cast toejuichen voor hun meeslepende verhalen en uitvoeringen die duidelijk ook goed in de smaak vallen bij de kijkers."

Lees meer over: NCIS Hawaii, serie, series, CBS

Populair nieuws