'Chucky' beantwoordt een héél belangrijke vraag over de franchise

'Chucky' doet grote onthulling over de franchise

In Chucky komen een hoop verhaallijnen uit voorgaande films aan bpd.

Zilko Tarici, 12 oktober 2021 17:28

Met de aankomende tv-serie over Chucky krijgt franchise-bedenker Don Mancini de kans om allerlei verhaallijnen die in de afgelopen 30 jaar in de Child's Play-films aan bod zijn gekomen terug te laten komen.
We weten al dat de serie zich afspeelt in de nasleep van de gebeurtenissen van Cult of Chucky (2017), maar dat er ook overlevende castleden uit zowel Child's Play als Child's Play 2 in de serie te zien zullen zijn.

In een nieuw interview over de serie heeft Mancini echter ook laten weten dat er een plotkwestie wordt toegelicht die fans van de reeks al 16 jaar bezighoudt.

Voor hen die het zich niet herinneren, werd er in Seed of Chucky, de laatste film in de franchise die de bioscopen haalde, getoond dat de pop Tiffany, die de stem heeft van Jennifer Tilly, het lichaam krijgt van... Jennifer Tilly. Heel meta allemaal! Mancini zei er het volgende over:

"We zien hoe Tiffany het lichaam, leven, de loopbaan en de levensstijl van Jennifer Tilly heeft overgenomen. Het gaat allemaal heel ver. Het is allemaal zo gek dat ik het er in [i]Cult of Chucky niet over wilde hebben. Althans, ik werd er min of meer toe gedwongen. Gelukkig is dit wel een aspect dat we terug kunnen laten komen in een acht uur durende serie. We mogen helemaal losgaan."[/i]
Bron: Comic Book

Lees meer over: Chucky, Don Mancini, Brad Dourif, Jennifer Tilly, Alex Vincent, Christine Elise McCarthy

Populair nieuws