Nieuwe Apple TV+ serie 'The Afterparty' aangekondigd

Apple TV+ serie 'The Afterparty' aangekondigd

Apple stuurde meteen ook een teaser-trailer van de nieuwe reeks de wereld in...

Geoffrey Ketels, 12-10-2021 18:07

Apple heeft een nieuwe Apple TV+ serie aangekondigd. Het gaat hierbij om de reeks The Afterparty welke begin het jaar 2022 moet verschijnen.
Chris Miller en Phil Lord, toch niet van de minsten, lieten alvast het volgende optekenen in verband met het verschijnen van de nieuwe reeks:

"Dit is mogelijks één van de meest originele, leuke en tevens ook meest verrassende projecten die we ooit hebben gemaakt. Ons doel was om een komisch whodunnit-verhaal te vertellen, maar dan wel op een nieuwe en bovendien zeer spannende manier. Voor elke aflevering geldt dat ze over haar eigen unieke manier van vertellen beschikt."

Prima cast
Er is best heel wat om naar uit te kijken voor wat het verschijnen van The Afterparty betreft. Dit geldt onder meer voor de geweldige cast die erbij betrokken is. Enkele namen die we hierin terugvinden zijn onder meer Tiffany Haddish van The Last O.G. evenals Zoë Chao van Love Life en Ben Schwartz die eerder reeds te zien was in Space Force. Nog meer bekende namen die bij het project betrokken zijn, zijn met name Ike Barinholtz, Ilana Glazer, Jamie Demetriou en Dave Franco.

De reeks zal in totaal bestaan uit acht verschillende afleveringen en zou in januari 2022 in première moeten gaan op de streamingdienst Apple TV+.

Wil jij alvast een eerste voorsmaakje krijgen van wat deze gloednieuwe serie voor jou in petto zal hebben? Bekijk dan zeker even de onderstaande teaser-trailer!


Lees meer over: The Afterparty, serie, series, Apple TV, Apple

Populair nieuws