3 gloednieuwe series die binnenkort op Netflix staan

Op Netflix komen binnenkort weer drie compleet nieuwe series online.

Bram de Groot, 12 oktober 2021 18:22

Iedere week verschijnen er wel een paar nieuwe series of seizoenen van lopende series op Netflix. Hieronder drie tips voor gloednieuwe series die je binnenkort op Netflix vindt.
Inside Job | Vanaf 22 oktober

In deze werkplekkomedie die zich afspeelt in een duistere overheidsorganisatie Cognito, Inc. in de VS, is elke samenzweringstheorie echt, waarbij een vrouw probeert haar activiteiten geheim te houden. De serie volgt ook een technisch genie en haar partner die proberen geheimen over de wereld te ontdekken die 'verborgen zijn in de schaduw'.


Colin in Black & White | Vanaf 29 oktober

Colin Kaepernick vertelt in deze dramaserie over zijn jeugd waarin hij, met zijn hoge ambities, zijn weg zocht tussen ras-, klasse- en cultuurverschillen. Deze miniserie bestaat uit zes afleveringen en is geregisseerd door Ava DuVernay en heet rollen voor Jaden Michael, Nick Offerman en Mary-Louise Parker.


Cowboy Bebop | Vanaf 19 november

Een samengeraapte groep premiejagers jaagt op de gevaarlijkste criminelen van het sterrenstelsel. Ze redden de wereld, als ze maar goed betaald worden. Met rollen voor John Cho, Mustafa Shakir, Daniella Pineda, Elena Satine en Alex Hassell.


Lees meer over: Inside Job, Colin in Black and White, Cowboy Bebop, Netflix

Populair nieuws