search
Bizarre vreemdeling in 'Fear the Walking Dead'-trailer
Series / Video/clip/featurette

Bizarre vreemdeling in 'Fear the Walking Dead'-trailer

Het zevende seizoen van Fear the Walking Dead ziet er onheilspellend uit.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
"Wie is dat?" vraagt Grace op het moment dat een vreemdeling met een hazmat-suit aan naar buiten treedt in het zevende seizoen van Fear the Walking Dead.

In de nasleep van de ontploffing van tien kernbommen, waar Teddy Maddox verantwoordelijk voor was, moeten Grace en Morgan zien te overleven in de romp van een gestrande onderzeeboot, waar ze zorgen voor hun geadopteerde dochter Baby Mo. Een zoektocht naar eten kan een gevaarlijke roadtrip zijn in dit radioactieve landschap, en Morgan en Grace komen een gevaarlijke en wanhopige overlevende tegen.

Nieuw seizoen
"Terwijl Morgan, Grace en Mo worstelen proberen zich aan te passen aan een leven op de onderzeeboot, dwingt een voedseltekort hen om de nucleaire fallout buiten de onderzeeboot tegemoet te treden", lezen we in de synopsis voor de tweede aflevering van de serie.

En dat leven wordt nog bijzonder moeilijk, want niet alleen is het landschap verworden tot een levensgevaarlijk en angstaanjagend landschap (compleet met gesmolten Walkers zoals je bovenaan dit bericht ziet), vol gevaren. Hieronder de promo:



Het zevende seizoen van Fear the Walking Dead is te volgen op Prime Video.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen