'The Walking Dead'-trailer onthult seizoen 11b

'The Walking Dead'-trailer onthult seizoen 11b

Het tweede deel van seizoen 11 van The Walking Dead ziet er gaaf uit.

Jim Pedd, 13 oktober 2021 07:15

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Het elfde seizoen van The Walking Dead, deel 1, eindigde met een grote cliffhanger. Het lot van meerdere personages bleef in de lucht hangen en zal pas in 2022 onthuld worden. Althans, dat is het idee. Maar een trailer voor de volgende aflevering geeft vast antwoorden.
AMC gaf namelijk een nieuwe trailer vrij voor het tweede deel van seizoen 11. Dat liet zien dat vragen over wie er overleven in aflevering 9, die in februari uitgezonden wordt, niet hoeven te bestaan.

Overlevenden in The Walking Dead
De finale van deel 1 eindigde ermee dat Reaper Leah een hwacha afvuurde, waardoor honderden door raketten aangedreven pijlen richting Daryl, Maggie en Negan vlogen. Maar het lijkt erop dat de meesten veilig blijven.

In de teaser zie je enkel Elijah niet, die samen met Negan een horde Walkers aan het drijven was. Father Gabriel blijkt, naast Daryl, Maggie en Negan, dus veilig te zijn.

De trailer laat niet zien hoe het verder gaat. Zo is het de vraag wat er gebeurt zodra het leger van de Commonwealth aankomt in Alexandria. En onthullen Judith of Virgil straks de echte reden waarom Michonne vertrok? Is Alden dood? En zal Leah echt de familie van Daryl opjagen?


The Walking Dead is te streamen op Disney+.
Bron: ComicBook

Lees meer over: The Walking Dead, AMC, Trailer

Informatie over de serie: The Walking Dead

Populair nieuws