search

Ons nieuws van woensdag 13 oktober 2021

Vermakelijke trailer 'Colin in Black and White' van Netflix
Series / Trailer

Vermakelijke trailer 'Colin in Black and White' van Netflix

Colin Kaepernick en zijn jeugd met hoge ambities tussen ras-, klasse- en cultuurverschillen.

Eind deze maand verschijnt op Netflix de serie Colin in Black and White. Colin Kaepernick vertelt in de dramaserie over zijn jeugd waarin hij, met zijn hoge ambities, zijn weg zocht tussen ras-, klasse- en cultuurverschillen.

Colin In Black and White van Kaepernick en Ava DuVernay brengt het verhaal van een kind dat alleen maar wilde spelen, maar voorbestemd was voor veel meer. Jaden Michael speelt de jonge Colin Kaepernick tijdens zijn middelbare schooltijd in deze zesdelige serie over de atleet die activist werd.

Trailer Colin in Black and White
Netflix heeft nu de trailer online gezet voor Colin in Black and White en vanaf 29 oktober kijk je de serie op de streamingdienst. Zet alvast het belletje aan.



De synopsis: Colin in Black and White is een gedurfde nieuwe miniserie over Kaepernicks achtergrond: een verhaal van obstakels van ras, klasse en cultuur als zwart adoptiekind van een blanke familie. In Colin in Black and White speelt Jaden Michael de rol van de jonge Colin voordat hij als NFL-quarterback het hoogste niveau van American football bereikte en uitgroeide tot een cultureel icoon en activist.

Nick Offerman en Mary-Louise Parker spelen zijn welwillende ouders, Rick en Teresa, en Colin Kaepernick zelf verschijnt als de hedendaagse verteller van zijn eigen verhaal en leidt de kijkers door een krachtig en kleurrijk gepresenteerd scala aan historische en hedendaagse contextuele momenten. Je kent Kaepernick pas als je Colin kent.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Master of the Universe: Revelation' part 2 snel op Netflix
Series / Nieuws

'Master of the Universe: Revelation' part 2 snel op Netflix

De nieuwe He-Man animatieserie komt snel met het tweede deel van seizoen 1.

Eind juli debuteerden op Netflix de eerste afleveringen van de He-Man revival Masters of the Universe: Revelation. Het ontvangst van de serie van showrunner Kevin Smith was mild, al zijn er zeker fans! Nu komt er een reeks nieuwe afleveringen aan.

Netflix heeft namelijk Part 2 van Masters of the Universe: Revelation aangekondigd. Via ComicBook.com wordt duidelijk dat het "tweede seizoen" op 23 november op de streamingdienst verschijnt.

Part 2: 23 november op netflix
Let op spoilers!!! Het eerste deel van de animatieserie werd afgesloten met een enorme cliffhanger. We zagen in de afleveringen dat zowel He-Man als Skeletor dood gingen, maar ook weer tot leven kwamen. De "power of Eternia" kwam in handen van de schurk en He-Man koos het hazenpad.

Het eerste seizoen van Masters of the Universe: Revelation heeft vijf afleveringen en daar komen er waarschijnlijk vijf bij. Bekijk de eerste afleveringen uit Netflix, hieronder de trailer van Part One.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix bevestigt: 'Squid Game' verpulvert alle records
Series / Nieuws

Netflix bevestigt: 'Squid Game' verpulvert alle records

De serie Squid Game blijkt zo goed te scoren dat deze mijlpaal bereikt is.

De koning is dood. Lang leve de koning! Netflix heeft een nieuwe grootste lancering ooit in de vorm van de serie Squid Game.

De show is een Zuid-Koreaanse thriller die om een vrij bizar toernooi draait. We zien hele arme Koreanen die diep in de schulden zitten en de kans krijgen om mee te doen met een reeks kinderspelletjes. De winnaar krijgt 45,6 miljard Won. Iedereen die verliest wordt zonder mededogen doodgeschoten.

Grootste hit
Vandaag onthult Netflix dat de serie de grootste lancering ooit is. Het vorige record dat in handen van Bridgerton is, is werkelijk verpulverd.

Want waar die serie door 82 miljoen kijkers gezien werd tijdens de eerste 28 dagen van de lancering, geldt voor deze lancering dat maar liefst 111 miljoen mensen keken.

Gek is dat ergens niet als je kijkt naar de media-aandacht die er voor de serie was. Netflix kondigde het nieuws zelf aan op Twitter:



Je kunt de negen afleveringen van Squid Game op Netflix streamen.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Flash' onthult z'n nieuwe superslechterik
Series / Foto's

'The Flash' onthult z'n nieuwe superslechterik

Deze eerste foto toont de grote schurk van The Flash, Armageddon.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
The CW heeft een officiële foto vrijgegeven van de aankomende The Flash-crossover Armageddon. Op de foto zie je Despero, gespeeld door acteur Tony Curran.

Hij ziet er behoorlijk menselijk uit hier, waarmee hij geen roze, vinhoofdige look heeft zoals in de comics. Wellicht komt dat nog wel. Hoe dan ook krijgt de Aarde te maken met een invasie van buitenaardse wezens, aangevoerd door die Despero.

De eerste foto
Volgens showrunner Eric Wallace is de foto van het moment waarop we leren over de "buitenaardse oorsprong van Despero, waar ik zo gefascineerd door ben."

"[Curran] heeft een grote speech in die scène. Ik verklap geen spoilers, maar het is een behoorlijk intens moment in zijn relatie met The Flash. Je ziet in de afleveringen dat hij Flash op verschillende manieren op de proef stelt. Dit is een van die momenten. Dat maakt hem zo belangrijk. Ik denk dat het publiek iets nieuws over Despero gaat leren dat ze nooit wist, omdat we onze eigen mythologie hebben voor het personage."

Hoewel het erop lijkt dat Despero in zijn traditionele vorm te zien zal zijn, stelt Wallace dat "je ogen je soms bedriegen". Wellicht dat hij hier zijn krachtige psychische gaven gebruikt. Die heeft hij in de comics ook.



Je kunt The Flash zien op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Walking Dead' krijgt nog een serie!
Series / Nieuws

'The Walking Dead' krijgt nog een serie!

Tales of the Walking Dead is nu officieel besteld door AMC en komt snel naar je toe.

AMC Networks heeft vandaag bekend gemaakt dat het officieel groen licht geeft voor een nieuwe spin-off van de intussen decennium-oude franchise The Walking Dead.

De eerder aangekondigde proefballon Tales of the Walking Dead blijkt zo te bevallen dat men ook echt een volledig seizoen laat maken.

Tales of the Walking Dead
De serie Tales of the Walking Dead zal verhalen vertellen rond nieuwe en bekende personages in de wereld van de drie zombieseries. We krijgen dus heel wat personages te zien die we al kennen, maar ook unieke nieuwe verhalen.

Op die manier kunnen fanfavoriete personages, die bijvoorbeeld om het leven kwamen in een van de drie series, terugkeren.

De serie wordt gemaakt door Channing Powell als showrunner. Hij schreef mee aan zowel The Walking Dead als Fear the Walking Dead en werkt nauw samen met Chief Content Officer Scott Gimple aan deze nieuwe serie.

De opnames van Tales of the Walking Dead gaan begin 2022 al van start. Er komen in eerste instantie zes afleveringen, die volgende zomer al te streamen moeten zijn.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'NCIS' lost decennia oud mysterie op
Series / Nieuws

'NCIS' lost decennia oud mysterie op

De serie NCIS laat eindelijk iets zien wat we nog niet eerder te zien kregen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Afgelopen aflevering van NCIS markeerde het einde van een tijdperk. De meest bekeken dramaserie nam namelijk afscheid van Mark Harmon als fulltime acteur in de franchise. En er gebeurde nog iets speciaals.

We kwamen er namelijk voor het eerst in de franchise achter hoe Gibbs zijn boten uit de kelder haalt. Dat leerden we toen FBI-agent Parker Alden op zoek ging naar de vermiste Gibbs in zijn thuis.

Boten eruit halen
Terwijl Alden zijn zaklamp rond de kelder van Gibbs' schijnt, zien we dat de vierde muur - eentje van baksteen, die we nooit gezien hebben - een groot bootvormig gat heeft.

Gibbs blijkt de muur dus elke keer kapot te slaan op het moment dat hij een boot eruit moet halen. En hij bouwt hem vervolgens ook weer netjes op. De afgelopen jaren vroegen heel wat NCIS-personages zich af hoe GIbbs zijn boten uit zijn kelder weg kreeg.

De grap kwam vaak terug. En deze laatste aflevering van Mark Harmon werd het raadsel dus opgelost, nadat Gibbs eerder al grapte met Torres over de manier waarop hij dit doet: "beweegbare muren, pulley-systemen, het huis heeft een tunnel naar de kust".

Maar nee, de oplossing is dus een stuk... platter.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Lupin'-ster tekent megadeal met Netflix
Series / Nieuws

'Lupin'-ster tekent megadeal met Netflix

Omar Sy gaat meer series maken voor streamingdienst Netflix na Lupin.

Omar Sy was lange tijd vooral bekend met zijn bijrol in films als X-Men: Days of Future Past en Jurassic World. Maar dat veranderde allemaal toen hij de hoofdrol speelde in Netflix-serie Lupin.

De acteur was in Frankrijk natuurlijk al langer bekend, vooral dankzij zijn rol in de film The Intouchables een klein decennium geleden. Dat werd de best verdienende Franse film ooit met een box office van 426 miljoen dollar. En dit jaar debuteerde hij als Arsene Lupin op Netflix.

Grote deal
De serie Lupin ging in januari dit jaar van start en trok binnen een periode van vier weken al 70 miljoen kijkers. Daarmee is het de derde meest populaire serie in de geschiedenis van Netflix.

Gek is het dus niet dat Variety vandaag het nieuws heeft dat Sy een grote deal getekend heeft bij Netflix.

De 43-jarige acteur zal verschillende projecten ontwikkelen, betrokken zijn als uitvoerend producent en als hoofdrolspeler. Daaronder valt niet de film Tower of Strenght, een actiekomedie waarvoor hij weer samenwerkt met Lupin-regisseur Louis Leterrier.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Ms. Marvel'-trailer komt er eindelijk aan
Series / Nieuws

'Ms. Marvel'-trailer komt er eindelijk aan

Eindelijk weten we wanneer Ms. Marvel z'n eerste trailer laat zien.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Er is bijna een volledig jaar verstreken sinds Disney tijdens de Investor Day van 2020 beelden van de aankomende serie Ms. Marvel onthulde.

We weten opvallend genoeg nog altijd niet wanneer de eerste aflevering te zien zal zijn. Al weten we wel dat we daar snel meer over gaan leren.

Volgend jaar te zien
Eerst was de release van Ms. Marvel gepland voor 2021. Maar pas op 24 november komt de serie Hawkeye uit en aangezien Disney+ maar 1 Marvel Studios-serie tegelijk uitzendt, is daarmee alle hoop vervlogen voor de release dit jaar.

Maar daarmee weten we wel dat Ms. Marvel begin 2022 te zien zal zijn, en dat we dan actrice Iman Vellani haar debuut zien maken in de franchise.

Nu horen we ook via CinemaReviewed dat het de bedoeling is om op zeer korte termijn de trailer vrij te geven. Dat moet tijdens de Disney+ Day van volgende maand het geval gaan zijn. Hier de tweet:



Vellani is nu druk met de opnames van de film The Marvels in het Verenigd Konikrijk, waar ze de rol weer speelt.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Bizar Stanley Kubrick-project komt er toch en is verder gevorderd dan je denkt
Series / Nieuws

Bizar Stanley Kubrick-project komt er toch en is verder gevorderd dan je denkt

Cary Fukunaga maakt alsnog de serie Napoleon op basis van het project van Stanley Kubrick.

Cary Joji Fukunaga doet het behoorlijk goed, vooral nu hij No Time to Die mocht regisseren - het nieuwe en vijftentwintigste deel in de James Bond-franchise.

De filmmaker staat te boek als een behoorlijk opvallend talent, met name dankzij het feit dat hij ooit zeer succesvol de HBO-serie True Detective maakte. En dit project komt mede daaruit voort. Doordat hij de druk prima aan bleek te kunnen, en het een box office succes is, staan alle deuren nu wagenwijd open voor Fukunaga.

Napoleon maken
Al in 2016 bleek dat Fukunaga in gesprek was om Stanley Kubrick's Napoleon naar HBO te brengen.

De biopic wordt vaak gezien als een van de beste films die nooit gemaakt werd. Kubrick bracht decennia door met het maken van films, die hij dan nooit maakte omdat hij er niet tevreden mee was. In dit geval waren het ook zorgen over het budget die de stap van de pagina naar het scherm voorkwamen.

Maar Fukunaga stelt nu dat hij nog altijd betrokken is. En de scenario's zijn klaar:

"Ik werk daar nu denk ik vier of vijf jaar, misschien wel langer aan. Dus ja, ik ben zeker betrokken. We hebben nu de scenario's van alle afleveringen en bekijken waar we nu heen kunnen. Dus ja, het gaat er komen. Ik heb veel tijd doorgebracht in Kubrick's bibliotheek en het huis bij St. Albans met Christiane, zijn vrouw, en Jan Harlan, zijn schoonbroer. Het was zelfs al geweldig om in de bibliotheek van Kubrick te zijn."
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Star Trek: Strange New Worlds' is klaar!
Series / Nieuws

'Star Trek: Strange New Worlds' is klaar!

Anson Mount heeft goed nieuws voor fans van Star Trek: Strange New Worlds.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De opnames van het eerste seizoen van de serie Star Trek: Strange New Worlds zijn afgerond. Dat bevestigde acteur Anson Mount, die straks te zien zal zijn als Christopher Pike.

Christopher Pike is in de franchise de kapitein van de USS Enterprise, voordat James T. Kirk aan het roer kwam te staan.

Star Trek: Strange New Worlds is rond
Anson Mount vertelde dat het "een hele reis" is geweest om het eerste seizoen te maken. Daarin zal hij samen met acteur Ethan Peck als Spock en actrice Rebecca Romijn als Number One te zien zijn.

"Het was een eer om samen te werken met deze cast en met deze crew. En ik wil jullie vertellen dat dit echt gemaakt wordt dankzij jullie, de fans. Dit is mogelijk dankzij jullie en daar zijn we enorm dankbaar voor, evenals voor jullie voortdurende steun."

Maar fans moeten geduldig zijn. "Dus al onze opnames gaan nu naar ons ongelofelijke post-productie team, dat hun proces begint. En hopelijk hebben we volgend jaar iets voor jullie."





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Walking Dead'-trailer onthult seizoen 11b
Series / Trailer

'The Walking Dead'-trailer onthult seizoen 11b

Het tweede deel van seizoen 11 van The Walking Dead ziet er gaaf uit.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het elfde seizoen van The Walking Dead, deel 1, eindigde met een grote cliffhanger. Het lot van meerdere personages bleef in de lucht hangen en zal pas in 2022 onthuld worden. Althans, dat is het idee. Maar een trailer voor de volgende aflevering geeft vast antwoorden.

AMC gaf namelijk een nieuwe trailer vrij voor het tweede deel van seizoen 11. Dat liet zien dat vragen over wie er overleven in aflevering 9, die in februari uitgezonden wordt, niet hoeven te bestaan.

Overlevenden in The Walking Dead
De finale van deel 1 eindigde ermee dat Reaper Leah een hwacha afvuurde, waardoor honderden door raketten aangedreven pijlen richting Daryl, Maggie en Negan vlogen. Maar het lijkt erop dat de meesten veilig blijven.

In de teaser zie je enkel Elijah niet, die samen met Negan een horde Walkers aan het drijven was. Father Gabriel blijkt, naast Daryl, Maggie en Negan, dus veilig te zijn.

De trailer laat niet zien hoe het verder gaat. Zo is het de vraag wat er gebeurt zodra het leger van de Commonwealth aankomt in Alexandria. En onthullen Judith of Virgil straks de echte reden waarom Michonne vertrok? Is Alden dood? En zal Leah echt de familie van Daryl opjagen?



The Walking Dead is te streamen op Disney+.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Bizarre vreemdeling in 'Fear the Walking Dead'-trailer
Series / Video/clip/featurette

Bizarre vreemdeling in 'Fear the Walking Dead'-trailer

Het zevende seizoen van Fear the Walking Dead ziet er onheilspellend uit.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
"Wie is dat?" vraagt Grace op het moment dat een vreemdeling met een hazmat-suit aan naar buiten treedt in het zevende seizoen van Fear the Walking Dead.

In de nasleep van de ontploffing van tien kernbommen, waar Teddy Maddox verantwoordelijk voor was, moeten Grace en Morgan zien te overleven in de romp van een gestrande onderzeeboot, waar ze zorgen voor hun geadopteerde dochter Baby Mo. Een zoektocht naar eten kan een gevaarlijke roadtrip zijn in dit radioactieve landschap, en Morgan en Grace komen een gevaarlijke en wanhopige overlevende tegen.

Nieuw seizoen
"Terwijl Morgan, Grace en Mo worstelen proberen zich aan te passen aan een leven op de onderzeeboot, dwingt een voedseltekort hen om de nucleaire fallout buiten de onderzeeboot tegemoet te treden", lezen we in de synopsis voor de tweede aflevering van de serie.

En dat leven wordt nog bijzonder moeilijk, want niet alleen is het landschap verworden tot een levensgevaarlijk en angstaanjagend landschap (compleet met gesmolten Walkers zoals je bovenaan dit bericht ziet), vol gevaren. Hieronder de promo:



Het zevende seizoen van Fear the Walking Dead is te volgen op Prime Video.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Is dit hoe zombies kunnen genezen in 'The Walking Dead'
Series / Nieuws

Is dit hoe zombies kunnen genezen in 'The Walking Dead'

De The Walking Dead-serie World Beyond doet het helemaal anders.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het aankomende tweede seizoen van de serie The Walking Dead: World Beyond laat zien dat de Civic Republic onderzoek doet naar de oorsprong van de zombies. En dat men uitzoekt hoe het virus, of wat het ook moge zijn waar ze vandaan komen, genezen kan worden.

De Civic Republic zoekt naar manieren om de zombieplaag een halt toe te roepen. Dat doet men op meerdere manieren, onder meer door zombies massaal uit te roeien, maar ook door te onderzoeken waar ze nou eigenlijk vandaan komen. En het blijkt dat schimmels een rol kunnen spelen bij het oplossen van de problemen.

Geen zombies meer
Er wordt namelijk onderzoek gedaan aan de hand van schimmels. Leo heeft een heleboel verschillende schimmels in zijn onderzoekstafel liggen. En die zouden zomaar eens Walkers versneld kunnen laten wegrotten, waardoor ze geen probleem meer hoeven vormen.

Dat is tenminste wat gehoopt wordt, want als je de schimmel maar net goed aanpast, zou je ze dus kunnen gebruiken om zombies weg te laten rotten. En misschien dat ze zelfs cruciaal kunnen zijn voor het oplossen van het zombie-pathogeen.

Of het uiteindelijk werkt is natuurlijk de vraag. Maar het zou zomaar een manier kunnen zijn om de duizenden Walkers die overal rondlopen uit te roeien.

The Walking Dead: World Beyond is op Prime Video te streamen.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.