Is dit hoe zombies kunnen genezen in 'The Walking Dead'

Hoe zombies kunnen genezen in 'The Walking Dead'

De The Walking Dead-serie World Beyond doet het helemaal anders.

Jim Pedd, 13 oktober 2021 06:00

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Het aankomende tweede seizoen van de serie The Walking Dead: World Beyond laat zien dat de Civic Republic onderzoek doet naar de oorsprong van de zombies. En dat men uitzoekt hoe het virus, of wat het ook moge zijn waar ze vandaan komen, genezen kan worden.
De Civic Republic zoekt naar manieren om de zombieplaag een halt toe te roepen. Dat doet men op meerdere manieren, onder meer door zombies massaal uit te roeien, maar ook door te onderzoeken waar ze nou eigenlijk vandaan komen. En het blijkt dat schimmels een rol kunnen spelen bij het oplossen van de problemen.

Geen zombies meer
Er wordt namelijk onderzoek gedaan aan de hand van schimmels. Leo heeft een heleboel verschillende schimmels in zijn onderzoekstafel liggen. En die zouden zomaar eens Walkers versneld kunnen laten wegrotten, waardoor ze geen probleem meer hoeven vormen.

Dat is tenminste wat gehoopt wordt, want als je de schimmel maar net goed aanpast, zou je ze dus kunnen gebruiken om zombies weg te laten rotten. En misschien dat ze zelfs cruciaal kunnen zijn voor het oplossen van het zombie-pathogeen.

Of het uiteindelijk werkt is natuurlijk de vraag. Maar het zou zomaar een manier kunnen zijn om de duizenden Walkers die overal rondlopen uit te roeien.

The Walking Dead: World Beyond is op Prime Video te streamen.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: The Walking Dead, The Walking Dead World Beyond, AMC

Informatie over de serie: The Walking Dead

Populair nieuws