Vermakelijke trailer 'Colin in Black and White' van Netflix

Trailer 'Colin in Black and White' van Netflix

Colin Kaepernick en zijn jeugd met hoge ambities tussen ras-, klasse- en cultuurverschillen.

Bram de Groot, 13 oktober 2021 om 14:47

Eind deze maand verschijnt op Netflix de serie Colin in Black and White. Colin Kaepernick vertelt in de dramaserie over zijn jeugd waarin hij, met zijn hoge ambities, zijn weg zocht tussen ras-, klasse- en cultuurverschillen.
Colin In Black and White van Kaepernick en Ava DuVernay brengt het verhaal van een kind dat alleen maar wilde spelen, maar voorbestemd was voor veel meer. Jaden Michael speelt de jonge Colin Kaepernick tijdens zijn middelbare schooltijd in deze zesdelige serie over de atleet die activist werd.

Trailer Colin in Black and White
Netflix heeft nu de trailer online gezet voor Colin in Black and White en vanaf 29 oktober kijk je de serie op de streamingdienst. Zet alvast het belletje aan.


De synopsis: Colin in Black and White is een gedurfde nieuwe miniserie over Kaepernicks achtergrond: een verhaal van obstakels van ras, klasse en cultuur als zwart adoptiekind van een blanke familie. In Colin in Black and White speelt Jaden Michael de rol van de jonge Colin voordat hij als NFL-quarterback het hoogste niveau van American football bereikte en uitgroeide tot een cultureel icoon en activist.

Nick Offerman en Mary-Louise Parker spelen zijn welwillende ouders, Rick en Teresa, en Colin Kaepernick zelf verschijnt als de hedendaagse verteller van zijn eigen verhaal en leidt de kijkers door een krachtig en kleurrijk gepresenteerd scala aan historische en hedendaagse contextuele momenten. Je kent Kaepernick pas als je Colin kent.

Bron: Netflix

Lees meer over: Colin in Black and White, Netflix, Colin Kaepernick

Populair nieuws