Eerste promo 'The Returned'

Eerste promo 'The Returned'

Engelstalige remake van de Franse miniserie over mensen die terugkeren uit de dood.

Jan-Peter Rook, 17 januari 2015 om 17:22


Hierboven vind je de eerste promo van The Returned, A&E's Engelstalige remake van de Franse serie Les Revenants. Afgezien van een getalenteerde cast, waaronder Mary Elizabeth Winstead en Jeremy Sisto, en het gegeven dat de show afkomstig is van Lost-schrijver Carlson Cuse, lijkt de nieuwe show vrijwel precies hetzelfde te doen als het origineel.

Het verhaal laat zien hoe er in een klein dorpje behoorlijk wat commotie ontstaat wanneer enkele inwoners van wie iedereen dacht dat ze dood waren, plotseling weer thuiskomen. Ze maken een verwarde indruk en realiseren zelf niet dat ze een tijd terug zijn overleden. Daarnaast zien ze er volkomen normaal uit en zijn ze geen dag ouder geworden. Deze zogenaamde "teruggekeerden" zijn zich niet bewust van hun sterfelijkheid en willen hun leven weer oppakken, maar dan begint het tot ze door te dringen dat zij niet de enigen zijn die zijn teruggekeerd uit de dood.

The Returned gaat op 9 maart in première. Bekijk de promo en ga zelf maar na of het hier gaat om een zinvolle herziening of een aartsluie remake.

Bron: TV.com

Lees meer over: the returned, les revenants, remake, India Ennenga, Mary Elizabeth Winstead, Mark Pellegrino, tandi wright, Jeremy Sisto

Informatie over de serie: The Returned

Populair nieuws