search

Ons nieuws van zaterdag 17 januari 2015

Eerste promo 'The Returned'
Series / Trailer

Eerste promo 'The Returned'

Engelstalige remake van de Franse miniserie over mensen die terugkeren uit de dood.



Hierboven vind je de eerste promo van The Returned, A&E's Engelstalige remake van de Franse serie Les Revenants. Afgezien van een getalenteerde cast, waaronder Mary Elizabeth Winstead en Jeremy Sisto, en het gegeven dat de show afkomstig is van Lost-schrijver Carlson Cuse, lijkt de nieuwe show vrijwel precies hetzelfde te doen als het origineel.

Het verhaal laat zien hoe er in een klein dorpje behoorlijk wat commotie ontstaat wanneer enkele inwoners van wie iedereen dacht dat ze dood waren, plotseling weer thuiskomen. Ze maken een verwarde indruk en realiseren zelf niet dat ze een tijd terug zijn overleden. Daarnaast zien ze er volkomen normaal uit en zijn ze geen dag ouder geworden. Deze zogenaamde "teruggekeerden" zijn zich niet bewust van hun sterfelijkheid en willen hun leven weer oppakken, maar dan begint het tot ze door te dringen dat zij niet de enigen zijn die zijn teruggekeerd uit de dood.

The Returned gaat op 9 maart in première. Bekijk de promo en ga zelf maar na of het hier gaat om een zinvolle herziening of een aartsluie remake.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Thekla Reuten gaat in Italiaanse serie spelen
Series / Nieuws

Thekla Reuten gaat in Italiaanse serie spelen

De actrice krijgt hoofdrol in miniserie L'Angelo di Sarajevo op Rai1.

De Nederlandse actrice Thekla Reuten heeft weer een mooie internationale rol te pakken gekregen. Ze zal de vrouwelijke hoofdrol krijgen in de nieuwe Italiaanse miniserie L'Angelo di Sarajevo, meldde haar agent deze week.

De serie is gebaseerd op het boek Non chiedere perché van journalist Franco Di Mare. Het op feiten gebaseerde verhaal speelt zich af gedurende de zomer van 1992 tijdens de oorlog in voormalig Joegoslavië, wanneer de journalist Marco naar Sarajevo wordt gestuurd voor RAI televisie. Hij ontmoet daar een andere journaliste genaamd Karen,

De rol van Marco zal gespeeld worden door Beppe Fiorello. Hij was recent te zien in de tv-film Volare - La grande storia di Domenico Modugno, over het leven van zanger Domenico Modugno. De afleveringen van L'Angelo di Sarajevo zullen binnenkort te zien zijn op Rai 1.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Zachary Levi speelt hoofdrol in 'Heroes Reborn'
Series / Nieuws

Zachary Levi speelt hoofdrol in 'Heroes Reborn'

Het is nog onbekend wat zijn exacte rol zal zijn in de serie.

NBC heeft aangekondigd dat Zachary Levi (Chuck) de hoofdrol zal spelen in Heroes Reborn. Levi liet het volgende weten over zijn aandeel in de serie:

''Er zijn een aantal franchises waar ik altijd al deel van uit heb willen maken, en Heroes is daar een van. In Chuck had ik al de kans om met wat superkrachten te spelen, maar dit is van een hele andere orde... Ik ben zo blij dat ik de kans krijg om samen te werken met Tim Kring en zijn geweldige team om deze serie tot leven te brengen. Daarnaast werk ik ook heel graag weer samen met NBC, waar ik een zeer goede band mee heb.''

Er zijn nog geen details bekend over Levi's personage, maar we weten wel dat hij een heel belangrijke rol speelt in de miniserie. Hij is het tweede aangekondigde castlid, na Jack Coleman, die de rol van Noah Bennet zal spelen.

Voordat Heroes Reborn zal worden uitgezonden, zal NBC een digitale serie uitbrengen waarin nieuwe personages en verhaallijnen zullen worden geïntroduceerd.

.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.