Hailee Steinfeld schittert in trailer 'Dickinson' seizoen 3

Hailee Steinfeld in trailer 'Dickinson' seizoen 3

Het derde en laatste seizoen voor de succesvolle serie van Apple TV+.

Bram de Groot, 14 oktober 2021 om 13:08

Met de komst van Apple TV+ hebben we een nieuwe leverancier van content. Apple TV+ lijkt vooral in te zetten op series en gelijk met de release van de streamingdienst verscheen het eerste seizoen van Dickinson. Dat was begin november 2019.
In de serie zie je actrice Hailee Steinfeld (Hawkeye) als Emily Dickinson, een aspirant-schrijver. De serie groeide uit tot een succes en het tweede seizoen werd zelfs beter ontvangen. Nu is het bijna tijd voor seizoen drie.

Trailer Dickinson seizoen 3
In de serie van Alena Smith zijn er ook rollen voor onder meer Toby Huss, Adrian Blake Enscoe, Anna Baryshnikov, Ella Hunt en Jane Krakowski en het derde seizoen start op 5 november op Apple TV+. Hieronder de trailer.


Beschaamd door haar eigen ouders en vermeden uit de samenleving, zal Dickinson niet stoppen om te rebelleren tegen haar strikte achtergrond en haar stem laten horen door de magie van poëzie. Vanuit het perspectief van een ontluikende schrijfster, die niet past in haar eigen tijd vanuit haar fantasierijk standpunt, toont het de beperkingen van de maatschappij, het geslacht en het gezin.Bron: Apple TV

Lees meer over: Dickinson, Hailee Steinfeld, Jane Krakowsi, Toby Huss, Apple TV

Populair nieuws