Nieuwe trailer 'Dickinson' met Hailee Steinfeld als rebel en literair icoon Emily Dickinson

Nieuwe trailer 'Dickinson' met Hailee Steinfeld

Er is een nieuwe trailer verschenen van het nieuwe historische drama 'Dickinson' met Hailee Steinfeld in de hoofdrol. De serie vertelt op een moderne manier over rebels literair icoon Emily Dickinson

Emma Nota, 23 september 2019 om 15:49

Er is een nieuwe trailer verschenen van het nieuwe historische drama Dickinson met Hailee Steinfeld in de hoofdrol. De serie vertelt het verhaal over de opkomst van rebels literair icoon Emily Dickinson.
Dickinson speelt zich af tijdens het tijdperk van Emily Dickinson in de 19e eeuw, maar heeft het een moderne uitstraling. De serie gaat over de rebellie van Emily en er worden moderne woorden gebruikt als "dude".

Lees ook: Eerste trailer komedie 'Dickinson' een serie van Apple TV+

De serie is gemaakt, geschreven en geproduceerd door Alena Smith (bekend van 'The Affair') en Hailee Steinfeld. In Dickinson spelen verder onder andere Jane Krakowski, Toby Huss, Anna Baryshnikov, Ella Hunt en Adrian Blake Enscoe mee.

Hailee Steinfeld is behalve actrice en producent ook zangeres. De nieuwe trailer bevat haar nieuwe single 'Afterlife', welke tegelijk met de nieuwe serie gelanceerd wordt op Apple TV+.


Bron: Geek Tyrant

Lees meer over: Hailee Steinfeld, Dickinson, Apple TV

Populair nieuws