'Game of Thrones'-ster reageert op trailer 'House of the Dragon'

Reactie op trailer van 'House of the Dragon'

Na de acht seizoenen van Game of Thrones verschijnt volgend jaar het eerste seizoen van de prequelserie.

Bram de Groot, 14 oktober 2021 om 13:44

Nog altijd zullen er mensen zijn die balen dat Game of Thrones is afgerond, ondanks dat het achtste seizoen van de HBO-serie toch best wel een beetje tegenviel. Die afronding was in 2019 en volgend jaar zal er een prequelserie verschijnen.
Recent kregen we voor die prequel House of the Dragon de trailer te zien. Acteur Nikolaj Coster-Waldau, in de moederserie te zien als Jaime Lannister, reageerde op de trailer, via The Hollywood Reporter.

"Ik vond het leuk om Matt Smith in die wereld te zien, met die mooie witte pruik. En luister, ik ben net als iedereen erg nieuwsgierig," was de reactie van de acteur die dus uitkijkt naar het nieuwe avontuur in Westeros.

Een compleet andere serie
"Maar het is een heel andere serie. Het is zijn eigen serie. Ik hoop alleen maar dat het goed wordt. Ik hoop dat het succes van Game of Thrones mensen niet in de weg zal staan als ze deze nieuwe serie kijken," zei de acteur.

"Voor ons duurde het even voordat mensen in Game of Thrones kwamen. Ik herinner me dat mensen na het eerste seizoen zeiden: 'het zijn te veel personages, ik weet niet wat er aan de hand is!'," aldus Coster-Waldau. "Ik denk niet dat ze de luxe hebben die wij hadden. Ze moeten beginnen met waar we waren in seizoen vier of vijf, want daarmee zullen ze worden vergeleken. Maar ik hoop echt dat het een enorme hit wordt."
Bron: THR

Lees meer over: House of the Dragon, HBO, Game of Thrones, Matt Smith

Populair nieuws